"Dogodio se veliki debakl"

Zagreb -- Hrvatska evroparlamentarka Romana Jerković izjavila da je solidarno rešenje nabavke vakcina Evropske komisije doživelo debakl.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Politicari u Briselu, su izgubili osecaj za odgovornost, ne znaju sta znaci kad postoji problem... Njima nista ne nedostaje, nikad niko nije ni zasta odgovoran (mi moramo, mi bi smo trebali, moramo poslati signal... i slicne floskule), ono sto oni nazivaju problemima, resaaju im drugi - strucni ljudi. Kad se pojavi problem kao sto je COVID, i dalje se trude samo da se sto bombasticnije izraze, da tu i tamo evenutalno pokupe neki poen za sebe inace ne mrdaju mnogo... Ovo sa coronom je katastrofa ako se uzme u obzir da je fon DL lekar (ona je inace ginekolog). Do nedavon je u Brisleu "vedro i oblacio" Schulz koji osim brade i cele nista nije imao; kako je sam izjavio nema i zavrsenu maturu, a eto kako je uspeo jer je sposoban... pa gurali ga drugi kako bi lakse manipulisali...
    (Slobodan, 3. mart 2021 12:48)

    # Link komentara

  2. Tako vam je to kad odlučuju komesari.Poznata istorija.
    (Živko, 3. mart 2021 12:12)

    # Link komentara

  3. Zato treba obnoviti TORLAK,po svaku cenu,jer nam idu jos gora vremena
    (boza samoupravljac, 3. mart 2021 11:11)

    # Link komentara

  4. Korporativno upravljanje i ne moze biti uspesno, kad imate nestrucne, poltrone, mediokritete koji se kriju iza procedura.EU je pitanje demonstracije moći ljudi koji pripadaju tom nivou vlasti, to odavno vise nije mirovni, ekonomski dogovor o saradnji u Evropi.I nece biti bolje, jer posle ostavki jednog dela odgovornih doći će slični.Previse je EU daleko od naroda, kontrole.Zajednicke institucije i tela se moraju svesti na minimum, EU birokratija mnogo kosta, donosi regulativu koja nije neophodna.Trosi mnogo novca i resursa i pokazalo se da funkcionise kao neoptimizovan nelogicno postavljen sistem koji eventualno radi jedino u relativno normalnim okolnostima.Incidente i probleme ne zna da resava, ne moze svoje granice da zastiti, ne ume da upravlja epidemioloskom situacijom, novac ne ulaze u strateske oblasti.Da li je moguce da EU sa 500mil stanovnika ne moze da proizvede vakcinu za svoje potrebe(ajde Srbija, ali EU!)?Onda vam ne treba takva organizacija.
    (Petar, 3. mart 2021 10:50)

    # Link komentara