1. Uz duzno postovanje i veliki respekt za napore koji nas zdravstveni sistem i njegovo ljudstvo ulaze u saniranju ove epidemioloske situacije i rezultate postignute u prethodnom periodu u ovom trenutku je ocigledna nuznost i neophodnost asistencije MUP-a i policijskih sluzbenika u cilju sto efikasnijeg nastavka suzbijanja sirenja zarazavanja cime bi se brze doslo do konacnog trijumfa nad nevidljivim neprijateljem.
    (Podrska, 1. mart 2021 18:17)

    # Link komentara

  2. Pa ako volite svoj narod , drzavu onda cete to i uraditi, poslusati medicinsku struku i zatvoriti na 2 sedmice kao sto rade sve druge disciplinovane drzave i to na mnogo duzi rok. Kina je to uradila svaki put kad se pojavi novi talas ili zariste i problem resi u korenu. Naravno da ce se ovo raditi u ciklusima ali je bolje i ovako nego produziti agoniju u sledecih nekoliko meseci.

    Svaki drugi scenario znaci da ce politika biti odgovorna za nove izgubljene zivote !!!
    (Roditelj, 1. mart 2021 18:10)

    # Link komentara

  3. Обавезно увести полицијски час у трајању од једног инкубационог периода вируса. Ваљда су научници до сада непобитно утврдили колики је то временски период, изражен у данима. Продавнице хране да раде само ноћу, а преко дана да је забрањено свако кретање.
    (Жоржо, 1. mart 2021 18:02)

    # Link komentara

  4. Zasedamo.. Da bi smo se dogovorili kada cemo da zasedamo..
    (Mare, 1. mart 2021 17:58)

    # Link komentara

  5. Dr Vesić. Umesto gostovanja na TV mogao bi za promenu, da poseti lekare u bolnicama.
    (maverik, 1. mart 2021 17:24)

    # Link komentara