1. U mojoj skoli je trenutno bolesno 8% nastavnika. Beogradska skola je u pitanju a i oni sto su se vratili, jedva se vuku od malaksalosti.
    (Ana, 27. januar 2021 15:27)

    # Link komentara

  2. Ne širi se virus, ali se ne širi ni znanje. Deca nam ne znaju ko je bio Karađorđe, a ko knjaz Miloš. Ako ova situacija potraje, deca će nam biti potpuno nepismena.
    (ded, 27. januar 2021 09:00)

    # Link komentara

  3. Ovo je pakao za roditelje, decu a i predavace koji ce da bude "resen" 2022.godine po ministru...
    Sto se tice besplatnih udzbenika, kako nije narusavanje jednakosti da sve nacionalne manjine dobijaju besplatne knjige a Srbi ne?!
    (Slavke, 27. januar 2021 08:40)

    # Link komentara

  4. A od cega nam skacu brojevi zarazenih posle polaska dece u skolu?
    (Ccc, 27. januar 2021 08:39)

    # Link komentara

  5. U skolama se virus ne siri ??? Znaci sve ove decenije koliko radim u skoli ziveli smo u zabludi i zatvarali skole kad izbije epidemija gripa koji je isto jedan oblik korona virusa ? Upravo suprotno ,skole su rasadnici virusa ,deca virus podnose skoro bez tegoba ,niko ih ne testira ali ga itekako prenose na druge.Znaci ne mogu da verujem vise koliko se laze.
    (profesor, 27. januar 2021 08:18)

    # Link komentara

  6. Zanimljivo je da političari nikako ne odbacuju neke izlizane floskule kad se suoče sa kritikom. Odbacuje kao neosnovanu tvrdnju roditelja. I sad će roditelji da se lupe po čelu i kažu: "Jao, jeste! Šta ovo mi lupamo kad je skroz neosnovano!" Onlajn nastava je katastrofa. Možda je 0,5 posto učenika stvarno aktivno na način na koji bi trebalo. Ostali jednostavno koriste sve pogodnosti da zabušavaju i ne rade ništa. Svesni su pozicije da im niko ne može ništa zbog toga. Neće ponavljati jer školama trebaju učenici da formiraju odeljenja. Neće biti kažnjeni disciplinski, neće biti izbačeni iz škole. Dok se drastično ne promeni disciplinski sistem u školama, nema ništa ni od klasične, a kamoli od onlajn nastave.
    (Degz, 27. januar 2021 08:07)

    # Link komentara

  7. Diskriminatorski prema deci od petog do osmog razreda i starijima? Pa i ta deca su išla valjda u školu i pre toga, i ako su imala besplatne udžbenike tad, niko nije oštećen. Samo da ste nastavili praksu koja je bila pre, ali ne, ovo je već neka naprednija logika.
    (DukiNS, 27. januar 2021 07:33)

    # Link komentara