1. Da li je gospodin Kon ikada od pocetka pandemije obukao skafander i proveo nekoliko sati sa svojim kolegama u lecenju pacijenata,kako bi na licu mesta bio upoznat sa problematikom i poboljsanju uslova i za pacijente i za med.osoblje.
    (peki, 16. januar 2021 12:03)

    # Link komentara

  2. Kon je strucnjak.Politicki je napadan od strane protivnika Vucica,jer njegov angazman poistovecuju sa partijskim,a ne drzavnim poslom koji on obavlja.Plus antivakseri koji su glasna manjina.
    Napadali su ga i kad je pozivao na vakcinaciju protiv svinjskog gripa.Oni koji su tada bili opozicija.I na kraju nista.Zatvorise onu iz rszo i posle je sud oslobodio.
    Mislim da je problem u nama.Svakog cemo kritikovati i prilicno smo nezahvalni kao narod.Najbolje da svako ko nesto zna sedi i nista ne radi,ili sparta po emisijama i kritikuje.
    (alek, 16. januar 2021 11:55)

    # Link komentara

  3. Ostavka.
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 16. januar 2021 11:33)

    # Link komentara

  4. Podrska doktoru.
    (Milos, 16. januar 2021 11:33)

    # Link komentara

  5. Pre neki dan sam bio u jednoj kovid ambulanti u Beogradu zbog kontakta sa virusom. Uradjen mi je brzi test, snimana pluca, analiza krvi i na kraju PCR. Na pitanje o zastitnoj opremi sestra mi je rekla sta sve ima na raspolaganju. Konstatovala je da je zadovoljna opremom ali da je sputava (pogotovo skafander) i da joj nedostaje porodica. Napominjem da su sve bile izuzetno ljubazne i raspolozene. Namerno ne spominjem ime ambulante, prepoznace se svi koji rade na slicnim mestima u nadi da je tako svuda. Hvala im na pozrtvovanju, razumevanju, iskrenoj zelji da pomognu i divnom odnosu prema pacijentima
    (jovan, 16. januar 2021 11:31)

    # Link komentara