1. Iskren da budem ja necu da se vakcinisem jer kako se trenutno putuje test centri su na aerodromjma i nije mi problem da se testiram. Ako bas moram onda cekam astra-zeneku, sto je ustvari sputnik v.
    (sima strahota, 16. januar 2021 23:20)

    # Link komentara

  2. Kineska vakcina nije opasna po zdravlje ali ni imunitet koji daje nije narocito velik.
    (Kineski zid, 16. januar 2021 22:37)

    # Link komentara

  3. Hvala njima na vakcini i nisam protiv ako neko zeli kinesku vakcinu. Ja iskreno hocu samo Pfizer-Biontech i ako bude trebalo, platicu, a ne da mi daju sta oni zele.
    (Milan Indjija, 16. januar 2021 19:41)

    # Link komentara

  4. Prvo nadležne, stručne službe treba da odobre upotrebu kineske vakcine. Reda bi trebalo da bude čak i u vreme epidemije.
    (V5, 16. januar 2021 18:32)

    # Link komentara

  5. Objektivno posmatrano: Veliki je rezultat postignut.
    Svaka čast i hvala i Kini i našim političkim predstavnicima.
    Objektivan je i problem antivakserskog pokreta. Molim vas, hitno pokrenite javnu kampanju podizanja svesti o značaju vakcinisanja i uključite javne ličnosti, lekare (iz crvenih zona, sa intenzivne nege, do sada neviđene u javnosti, one kojima život dajemo u ruke), svetske stručnjake, političare prve, druge, pete i koje god Srbije. Osim toga, dovedite menadžera koji će uspeti da dobro organizuje proces vakcinacije u celoj zemlji i uključite sve resurse: vojska, apoteke, bolnice, sve domove zdravlja, sve privatne ambulante. Pa svima je u interesu da ovo već jednom prestane i da možemo normalno da živimo i radimo i da zaštitimo naše porodice. Ako ćemo imati 1.5 miliona doza do kraja meseca, hajde da ih molim vas da ih iskoristimo i prekinemo ovu agoniju. Hvala vam unapred!
    (Kocko, 16. januar 2021 12:41)

    # Link komentara