"Dijalog vlasti i opozicije bez stranaca"

Predsednik DSS Miloš Jovanović pozvao je danas vlast da organizuje okrugli sto vlasti i opozicije o izbornim uslovima, čiji bi zaključci bili obavezujući.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. DSS je jedina autenticna opoziciona stranka u Srbiji, ideoloski jasno profilisana, sa politickim programom, sa odgovornim odnosom prema drzavi i njenim dugorocnim interesima, i sa konstruktivnim stavom prema vlastima (kritikovati ono sto ne valja, podrzati ono sto je dobro) .
    S druge strane, takozvana "gradjanska" opozicija je samo skupina krugodvojkaskih tviter ratnika i stipendista stranih ambasada i Sorosevih fondova, koji svi zajedno, cak i kada bi se ujedinili, ne bi presli 10% do 15%, kao sto nisu cak ni u Milosevicevo vreme kada bi nastupali pod svojim imenom. Sto se mene tice, i to im je previse. Zato im je tada i bio potreban Kostunica, covek koji je imao ugled, cistu biografiju i jasno definisane ideoloske smernice (demokratija i patriotizam) - sve ono sto oni nisu imali. Jedino takav profil je mogao u direktnom okrsaju da pobedi Milosevica pridobivsi glasove njegovih biraca. Izbori se, na svu srecu, dobijaju u unutrasnjosti, na terenu, a ne u dorcolskim kaficima.
    Istorija se ponavlja, pa ce se tako pre ili kasnije doci do toga da je Milos Jovanovic danas jedini skolovani i neukaljani politicki lider koji bi kao zajednicki kandidat jednog dana mogao da pobedi Vucica na izborima, po potpuno istom receptu po kome je Kostunica pobedio Milosevica. Ova diletantska generacija "pravovernih bojkotaskih opozicionara" to naravno nije u stanju da uvidi i zato ce ubrzo zasluzeno otici u zaborav, a na njihovo mesto ce nadam se doci malo posteniji i politicki pismeniji ljudi.
    (Nikola, 15. januar 2021 14:23)

    # Link komentara

  2. Vi ste pokazali kakva ste opozicija... Nema potrebe sad ništa da pričate.
    (Bili boj, 14. januar 2021 10:53)

    # Link komentara

  3. Pa cekaj?
    Ne predjes cenzus od 3% i dalje se bavis politikom,delis savete,imas predloge...Ali sa autoritetom u cemu?Podrsku gradjana ocito nisi dobio.
    (alek, 14. januar 2021 10:43)

    # Link komentara

  4. Da slazem se. Samo u tom dijalogu DSS treba da bude sa strane vlasti. To je valjda jasno svima.
    (gaga, 14. januar 2021 10:39)

    # Link komentara