1. Za sve koji pričaju kako se ne vidi igla po izvlačenju iz pacijenta i koji su već napravili teorije zavere o tome, samo ovo:
    postoje nove vrste špriceva (doduse kod nas se slabo koriste) koji, da bi se bezbednije odlagali i lakse rukovalo infektivnim otpadom, sami uvlače iglu u telo "šprica" (koji je skroz drugačiji od ovog našeg) kako se neko ne bi slucajno inficirao prilikom rukovanja medicinskim otpadom.
    (petar, 14. januar 2021 11:42)

    # Link komentara

  2. Ljudi, vakcinišite se pa da završavamo polako sa ovom koronom. Cela godina prodje a života nigde. Neće vam nista biti, nećete postati autistični, sterilni ili bolesni. Ostavite se vise "medicinskih stručnjaka" sa fejsbuka i slušajte medicinske radnike koji su se školovali 10ak godina za to. Niko neće da vam ubaci čip pod kožu, da vam ubaci neke "spavajuće" bolesti koje ce se posle aktivirati (da, i to sam čuo da pričaju). Svrha ovih vakcina je da je primi sto vise ljudi kako bi sto vise bilo imuno (pa makar i na kraći vremenski period) i kako ni zaustavili ovaj virus koji, kao i svaki virus, ne moze dugo da zivi bez domaćina. Ako volite zapad primite fajzerovu, rusofili primite sputnjikovu, komunisti Kinesku vakcinu i svi srećni i zadovoljni. Pozdrav i u zdravlje.
    (peki, 14. januar 2021 11:38)

    # Link komentara