1. Ali izjava "cetnici i ostali fasisti". Cetnici su bili antifasisti. Balije su bile fasisti. Muslimanska SS Handzar divizija su bili fasisti. Vidite, da nije bilo balista ni SS Handzar divizije kpje su vrsile genocid nad srpskim stanovnistvom, ne bi bilo ni cetnika. Cetnici JESU bili dobri momci.
    (Mile, 2. decembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  2. Мислим да комуниста (предратних и ратних) више нема па бих замолио децу тих комуниста да се мало просвете, покају и да се у име родитеља обрате народу и затраже опрост за све што су њихови очеви урадили сопственом народу.
    (Дрндоје, 2. decembar 2020 20:44)

    Svako mora da oprosti zbog samog sebe, da bi imao svoj mir. Inače prodje život u gorčini i čekanju na osvetu koja verovatno nikad neće doći. A ako dodje donosi novi krug pakla. S druge strane, zašto bi neko molio za oprost za nešto što nije učinio i nosio na sebi nasledjenu krivicu? Taj koncept nasledjenog greha je postojao samo u hrišćanstvu dok ga komunisti nisu uveli u redovnu praksu, kad ćemo prestati s tim? Manite se ljudi ćorava posla.
    (Pit, 2. decembar 2020 22:49)

    # Link komentara

  3. Milo se nagodio, nakon razgovora u ambasadam, priznao rezultate izbora o predao mirno vlast, a za uzvrat ga niko nece dirati, a pitanje je hoce li uopste biti sustinskih reformi i demontaze mafijsakih struktura koje kontrolisu Crnu Goru.
    Jedina nada za neke promene je labilna ravnoteze unutar nategnute parlamentarne vecine, pa ce mozda, ali samo mozda, morati da se postuje neki minimum nacela na kojima pociva pravna drzava...
    (CCCC, 2. decembar 2020 21:12)

    # Link komentara

  4. Мислим да комуниста (предратних и ратних) више нема па бих замолио децу тих комуниста да се мало просвете, покају и да се у име родитеља обрате народу и затраже опрост за све што су њихови очеви урадили сопственом народу.
    (Дрндоје, 2. decembar 2020 20:44)

    # Link komentara

  5. Četnici jedini loši momci na ovim prostorima a gamad poput ustaša, balista, handžar divizije, Aćif efendije i naročito komunista ne smeš pomenuti da ne bi ispao politički nekorektan. Srbe proterali iz HR a na kraju ispadoše agresori; u BiH su odsecali srpske glave i slikali se, ubijali i klali decu, cela sela i familije zbrisana s lica zemlje a na kraju samo Srbi ispadoše genocidan narod. Izgleda da ćemo morati resetovati sistem, nešto debelo nije u redu. Laž postade istina, ubice postaše borci za slobodu.
    (Bgd, 2. decembar 2020 20:19)

    # Link komentara

  6. sada to rade vasi klanovi.Znaci svi ste pobegli u Srbiju.Ostali samo posteni"partizani".Znate li onu nasu"vuk dlaku menja ali cud nikada".Ujeda i to sledja.
    (boban, 2. decembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  7. Pitajte sta su to bila "lijeva skretanja" pa onda lupetajte to sto su vas naucili roditelji "clanovi SK CG" o cetnicima
    (matori 2, 2. decembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  8. Српски народ ће се вратити на путеве старе славе тек када се одрекне комунистичке прошлости у потпуности. И да, четници и јесу били једини 'добро момци' - причам о одеологији и оно за шта су се борили, на страну појединачни злочини којих је било на све стране.
    (марко, 2. decembar 2020 19:48)

    # Link komentara

  9. Šta su radili muslimani i šiptari u zloglasnim jedinicama koje su Njemci organizovali radi pokolja Srpskog stanovništva i treba li na sve to da doživimo amneziju radi trulog i lažnog višegodišnjeg "bratstva i jedinstva" kojeg nikad nije bilo što je i pokazao ovaj poslednji rat. A sve te laži je propagirala crvena banda na čelu sa najvećim prevarantom za koga se ni danas ne zna ni ko je ni odakle je a zvao se Tito.
    (Bokelj, 2. decembar 2020 19:30)

    # Link komentara

  10. Нек се жале америчком амбасадору у вези четника.
    (aco, 2. decembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  11. Nisi sam,ni metar nazad profesore!
    (BoyFromSeaSide, 2. decembar 2020 18:35)

    # Link komentara

  12. ...eto četnici su najveće zlo...ali su zato mudzahedini koji su sekli glave dobri momci...ili sandzaklije ili šiptarski teroristi ili ustaše...
    (Nikad nikome izvini, 2. decembar 2020 18:29)

    # Link komentara

  13. Jel osnovao Milo Pravoslavnu crkvu Crnogoraca? Znam da je nešto najavljivao pre izbora. Mislim to je baš u duhu sekularne države, da predsednik to radi.
    (Ns, 2. decembar 2020 18:25)

    # Link komentara

  14. Četnici su branili srpski narod od pomahnitalih partizana i balista, inače je u selu Velika, na severu Crne Gore ubijeno preko 600 ljudi, žena i dece od nešto preko 1000 stanovnika, od strane Rastodera I njegovih balista. Zato su četnici bili na pravoj strani, strani srpskog naroda.
    (Goran, 2. decembar 2020 18:12)

    # Link komentara

  15. Tito nije doneo slobodu, sloboda je stigla tek kad je tito umro.
    (N SAD, 2. decembar 2020 18:09)

    # Link komentara