"Svi su besni" - Tramp ne odustaje

Američki poredsednik Donald Tramp objavio je na Tviteru da se ne bori za sebe, već za 74 miliona ljudi koji su glasali za njega.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Tramp je u pravu! Manipulacije zaverenika iz duboke države su ga pratile ceo mandat! Ako ništa drugo, dokazao je celom svetu da SAD imaju daleko više neprijatelja kod kuće nego u svetu. To se vidi po tome da je sve krize uspešno rešavao političkim metodama, a ne ratom. Moje iskreno poštovanje!

    P.S. Melanija, ti si Prva Dama!
     (Dejan Rajković, 30. novembar 2020 21:31)

    # Link komentara

  2. Zasto bi priznao. 4 godine su ga DEMsi zamajavali sa "ruskim uticajem" na izbore 2016. Mandat mu prodje braneci se od tih optuzbi. Tante za kukuriku
    (Kiki, 30. novembar 2020 18:58)

    # Link komentara

  3. Ma puca tebi za glasace...Trazio rucno brojanje glasova u Dzordziji, pa kad je i tad izgubio sad hoce da se uporedjuju glasovi sa potpisima sto je totalno neustavno jer se time ponistava anonimnost glasanja a sto je najgore po njega i Brajan Kemp, guverner Džordžije i Bred Rajfensberger, Drzavni Sekretar Dzordzije su republikanci i obojica su potvrdili izborne rezultate. Egomanijak koji ne ume da prizna poraz.
    (Djoka iz NY, 30. novembar 2020 17:55)

    Kao što vidiš na osnovu minusa koje si dobio, ima ih više... ...
     (Bolesni skot, 30. novembar 2020 18:53)

    # Link komentara

  4. Ma puca tebi za glasace...Trazio rucno brojanje glasova u Dzordziji, pa kad je i tad izgubio sad hoce da se uporedjuju glasovi sa potpisima sto je totalno neustavno jer se time ponistava anonimnost glasanja a sto je najgore po njega i Brajan Kemp, guverner Džordžije i Bred Rajfensberger, Drzavni Sekretar Dzordzije su republikanci i obojica su potvrdili izborne rezultate. Egomanijak koji ne ume da prizna poraz.
    (Djoka iz NY, 30. novembar 2020 17:55)

    # Link komentara

  5. aman bre covece priznaj jednom da si izgubio.

    dokle bre vise prazne price.
     (budimo malo realni, 30. novembar 2020 17:54)

    # Link komentara

  6. Ja nisam besan.
    (Pera, 30. novembar 2020 17:48)

    # Link komentara