1. To znači da mekedonski premier je učio do 4 razred
    (Toso, 27. novembar 2020 17:36)

    # Link komentara

  2. Poređenje sa Argentinom i Čileom je glupo da gluplje ne može biti. Oni osim zvaničnog jezika baš i nemaju mnogo toga zajedničkog jer Argentinci su većinom potomci evropskih doseljenika a Čileanci domorodaca, a španski im je zvaničan jezik jer su i jedni i drugi vekovima bili španske kolonije.
    (Schomi, 27. novembar 2020 12:28)

    # Link komentara

  3. Kakva glupost, totalno infantilna poruka jedne ministarke.
    (Nebojsa, 27. novembar 2020 10:28)

    # Link komentara

  4. Тако је то кад доказаног ратног злочинца у два светска рата не само оставиш некажњенима, већ их подигнеш "на степеник виши" од оних где су ратне злочине и вршили!
    Онда се дешава да злочинац глуми жртву.
    Онда се дешава напор злочинца да то исто постигне другачијим методама, односно прилагоди се оним завојевачима иза којих стоји овог пута!
    (Каурин, 27. novembar 2020 09:37)

    # Link komentara

  5. Makedonci mogu biti samo Srbi Skoplje je nekad bilo Srpska prestonica a npr Maricka bitka nas najveci istorijaki poraz se vodila u Bugaraskoj.Srbija je usla u Jugoslaviju sa Makedonskom teritorijom i ima 3 potpisana medjunarodna sporazuma gde se njene granice priznaju kao takve.U Bugarskoj se nalaze mosti kralja Milutina Srpskog kralja i sveca koji kojeg Bugari iz tog kraja smatraju za svog ako se pitate kako to to je zato sto su oni solidnim delom pobugareni Srbi.To su oni isti Srbi zbog kojih je Milan Obrenovic objavio rat Bugarakoj zato sto su Bugari krenuli sa prisilnom asimilacijom.Gde god ima slava i gde se nekada slavilo kao religijski obred tu su Srbi bilo gde na Balkanu
    (Drax, 27. novembar 2020 09:25)

    # Link komentara

  6. I šta kažete, nije valjala Jugoslavija?
    (neki tamo, 27. novembar 2020 09:17)

    # Link komentara

  7. E sad zamislite da je Srbija u EU i da kaze kako ne postoji Hrvatska, Crnogorska, Bosnjacka, Makedonska... manjina u njoj... Opet bi nas bombardovali...
    (Milan, 27. novembar 2020 08:58)

    # Link komentara

  8. Vidi ti tolerantne Bugare. Kod njih je zabranjeno da odstoji nacionalna manjina?
    Smatraju da je makedonski varijanta bugarskog? Pa šta mi treba da kažemo za crnogorski, bosanski, hrvatski?
    (x, 27. novembar 2020 08:48)

    # Link komentara

  9. bugarski stil, tiho i sa ledja.
    (nile, 27. novembar 2020 08:42)

    # Link komentara

  10. Zaista me interesuje komentar Zaeva na ovaj stav Bugarske ministarke. Njegov stav o administriranju Makedonijom u Drugom dvetskom ratu kao i o zajedničkoj antifašističkoj borbi makedonaca i bugara je sramna revizija istorije i čisto podilaženje Bugarskoj.
    (Dunster, 27. novembar 2020 08:42)

    # Link komentara

  11. Kakvo ponižavanje trpi MKD od Bugarske, a biće još gore! Sad su se setili Bugari da Makedonci treba da dokažu da ih vole, hahaha! Što je još gore, političari u MKD pristaju na ta poniženja, samo da počnu pregovore za ulazak u EU! Poređenje Španije sa Latinskom Amerikom je još bezobraznije jer Makedonci ne pričaju bugarskim jezikom! Po svim odlikama nacionalnog identiteta najbliži su Srbima al je tuđe-slađe! Lutali su Makedonci, od Aleksandra Makedonskog i helenskog porekla pa sve do slovenskog i probugarskog! Braćo, srećan put, nije vam lako!
    (komentator, 27. novembar 2020 08:32)

    # Link komentara

  12. Kakvi bolesni umovi na Balkanu! Ne mogu ovo više da izdržim! Spremam se da pobegnem sa ovih prostora na drugi kraj planete i da do kraja života radim na tome da se baci najveća nuklearna bomba na Balkan!
    (Vladimir, 27. novembar 2020 08:31)

    # Link komentara

  13. Poredjenje Makedonaca i Bugara sa Argentincima i Špancima je neumesno. Dakle, Argentinci su dobili jezik na silu od Španaca tako što je Španija pokorila veliki deo Južne Amerike u potrazi za bogatstvom. Usput su mačem i boleštinama napravili pogrom medju lokalnim stanovništvom i uništili velike civilizacije.U drugom slučaju, nisu Makedonci primili jezik od Bugara, jer bi se sada u Makedoniji pričalo nekim tatarsko-mongolskim jezikom. Upravo obrnuto, Bugari su kao došljaci primili jezik makedonskih Slovena sa tog područja, a kasnije i pismo prosvetitelja iz Makedonije Ćirila i Metodija. Nekoliko stotina godina pre dolaska protobugarskih plemena na Balkan, u Makedoniji je uveliko postojala i crkvena organizacija (Justinijana Prima). Dakle gospodjo Zaharieva, izgleda ste slabo nešto učili istoriju u srednjoj školi.
    (Dragan, 27. novembar 2020 08:22)

    # Link komentara

  14. А зашто би Северњаци мрзели Бугаре када са њима немају ништа заједничко. У прошлости је Бугарска претендовала на Србију и Србе и са њима била у разним сукобима. Комунисти су направили свој хокус покус и мало се све измешало, али овај цикрус у којем се емоције као што је мржња покушавају повезати са измишљеном прошлошћу, је ипак ништа друго него циркус. Као и сваки циркус у ком су учесници назови политичари па који још долазе из распале фазе комунизма, на жалост има тенденцију да прерасте у озбиљан проблем. И као што сада гледамо, разне гротескне фигуре, које праве себи значај на оваквим темама, ће на жалост довести до трагичног исхода.
    (mr, 27. novembar 2020 08:10)

    # Link komentara

  15. da skoplje prestane da tvrdi da postoji makedonska manjina u bugarskoj ?! mozda bi imi trebali da to trazimo od bugara ,posto se oni mnogo zaleteli na istok Srbije !! to je ta politicka korektnost i kvaliteti eu . smejurija obicna .
    (Ernesto ce, 27. novembar 2020 07:56)

    # Link komentara

  16. Bugari su klali svoju pravoslavnu braću tokom dva Svetska rata! Nikada vam nećemo oprostiti!
    (Makedonka, 27. novembar 2020 07:54)

    # Link komentara

  17. Makedonci su sjeverni Makednoci.
    A Bugari su najsjeverniji Makednoci.
    Tačka.
    (gost, 27. novembar 2020 07:54)

    # Link komentara