1. @Cicko, U Crnogorskom parlamentu se ne ističe Srpska zastava, već se ističe trobojka kralja Nikole.
    (Boris, 27. novembar 2020 06:00)

    # Link komentara

  2. (Dubrovčanin, 26. novembar 2020 23:27)

    Jedina kulturološka razlika između "nas" i "vas", preciznije takvih kao ti, je što ste "vi" nekako skloni fašizmu, što se lepo vidi iz toga što pričaš. Za takve razlike žandarmerija je dušu dala.
    (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 27. novembar 2020 03:09)

    # Link komentara

  3. @Dubrovčanin: Nije Srbija sve mogla da organizuje bar ne za vreme hrvatsko/slovenačkog maršala Tita .
    Francuska znači nema manjina zato što skoro svi imaju državljanstvo pa manjine u Srbiji isto imaju državljanstvo.
    (Nepoznati junak, 27. novembar 2020 01:44)

    # Link komentara

  4. No, u Francskoj nema manjina . Svi koji žive u Francuskoj i imaju francusko državljanstvo, su Francuzi. Po francuskom uzoru, to se je pokušalo napraviti i u SHS (kasnije Jugoslaviji). Podcijenila se je činjenica da su kulturološke razlike među narodima bile prevelike , a srpska politička elita koja je dobila mandat od "velikih" da organizira stabilnu višenacionalnu državu na Balkanu to nije razumjela , pa je jedino sredstvo za ispunjenje te kompleksne političke zadaće , bila žandarska sila. Rezultat znamo.
    (Dubrovčanin, 26. novembar 2020 23:27)

    Dakle po tebi kulturološke razlike izmedju naroda bivše Jugoslavije je veće nego kulturološke razlike izmedju naroda koji žive u Francuskoj, koji dolaze sa svih stana i svih krajeva sveta, iz Evrope, arapskih zemalja, centralne Afrike, Antila, istočne Azije, itd. itd.?
    Razumeo si ti sve vrlo dobro.
    (no, 27. novembar 2020 00:52)

    # Link komentara

  5. @(Милоје, 26. novembar 2020 22:41): kažeš: ako se rodis u Srbiji, maternji jezik ti je Srpski??? Srpski je službeni jezik i maternji ako su ti roditelji Srbi po nacionalnosti. Detetu koje je rodjeno u Srbiji i čiji su roditelji npr. Madjari ,po nacionalnosti, maternji jezik je Madjarski.
    (XXX, 27. novembar 2020 00:49)

    # Link komentara

  6. On je poslanik Republike Srbije i kao takav je polagao zakletvu za Republiku Srbiju.Nema teorijskog opravdanja za proguravanja stranih elemenata i podrivanje skupstine.To je definitivno nezakonito delovanje i red je da se sankcionise.
    (Nista ni od svega, 26. novembar 2020 23:55)

    # Link komentara

  7. Dragi moji, kako je moguce da nika od 57 komentatora nije primetio kad je poslanik isticao srpsku zastavu a svi su videli albansku zastavu, nc n nc, da je isticao nemacku ili englesku zastavu bilo bi to kao moderno a da ne kazem nista kad bi isticao rusku zastavu, to vec bi bilo normalno. Samo za vasu informaciju, kad neko istice albansku zastavu na jugu Srbije, tad prekrsajni sud ih kaznjava do 100 000 dinara, nije tacno da viore zastave u Presevu i Bujanovcu. Pozdrav i ne provocirajte se jer isto u svim balkanskim zemljama se to smatra provokacijom, toliko smo svi isti kao da nas je rodila ista majka.
    (neznalica, 26. novembar 2020 23:31)

    # Link komentara

  8. "To s zastavama je jako skakljivo. Znam recimo da su neki moji prijatelji imali problem u Francuskoj jer su na balkonu razvili nasu zastavu. Dosla im je policija. Rekli su im da se zastava tuđe države smije isticati samo u vrijeme sportskih takmičenja, a oko to nije slučaj onda se zastava može istaknuti samo uz zastavu zemlje u kojoj se nalaze. To mi je i nekako logično.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Che, 26. novembar 2020 17:59)"

    No, u Francskoj nema manjina . Svi koji žive u Francuskoj i imaju francusko državljanstvo, su Francuzi. Po francuskom uzoru, to se je pokušalo napraviti i u SHS (kasnije Jugoslaviji). Podcijenila se je činjenica da su kulturološke razlike među narodima bile prevelike , a srpska politička elita koja je dobila mandat od "velikih" da organizira stabilnu višenacionalnu državu na Balkanu to nije razumjela , pa je jedino sredstvo za ispunjenje te kompleksne političke zadaće , bila žandarska sila. Rezultat znamo.
    (Dubrovčanin, 26. novembar 2020 23:27)

    # Link komentara

  9. "Ali neverovatno je koliko narod u Srbiji boli kad neko ogoli licemerje kojim odiše naše društvo. Mi bismo da mlataramo srpskom zastavom na svakom mestu na ovoj planeti i to nam se podrazumeva, ali ne damo nikome da maše svojom ovde.
    Srbija je sa tolikim nacionalnim manjinama Australija u malom i umesto da to koristimo mi nećemo stotinama godinama prepoznati koju vrednost imamo i koliko jedni od drugih možemo da učimo.
    Udrite minuse, zato i živite u ovakvoj zemlji i živite tuđe živote umesto svojih bednih, a normalan svet ode svetlosnu godinu od nas i gleda nas kao divljake.
    Čovek je svaku reč u pravu, samo ne može licemerje da vam dozvoli da ga saslušate"

    Bravo za komentar! Dačićeva intervencija jasno govori zbog čega Srbija poslije 1918. nije uspjela ostvariti mandat koju su joj dale "velike sile" : da organizira stabilnu višenacionalnu državu na Balkanu. Drugog mandata više neće biti, jer "veliki" ne trpe politički "šlamperaj".
    (Dubrovčanin, 26. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  10. (Прота Матеја, 26. novembar 2020 20:31)

    Sto se tice Slovaka morate pitate Bosance ili ti bosanske Srbe kako oni sebe vole da zovu, koji su im dosli u vecinska sela i gle cuda odjednom su u vlasti vec decenijama. Kisac recimo ni nema maticara koji govori Slovacki ali to nikog ni ne interesuje dok ne bude jako kasno. Do tada svi zivimo sa ubedjenjem da je sve super sa nase strane. Kad oni organizovano krenu da se bune bice standardna prica - eto udari po jadnoj Srbiji i otkini joj teritoriju nezahvalni manjinski narode.
    (Svi slepi idoli, 26. novembar 2020 22:44)

    # Link komentara

  11. Братац, кад се родиш у Србији а родио си се, мораш у основној школи учити матерњи језик а то је српски. После тога као припадник мањине имаш право од стране државе финансирано да учиш језик мањине којој припадаш. Тако ћеш обезбедити себи да можеш да живиш и радиш у држави у којој си се родио. Ако не желиш да учиш српски, нећеш имати коме твој сир од козе да продаш. Исто правило важи за све грађане Француске, Грчке, САД и Британије. Албанска застава ти је параван за подизање напетости. Изволи лепо ако ти Србија смета у родну груду па тамо дижи ту заставу. Косово је српска територија, било и биће. Вероватно си рођен у граду српског назива. Фантазије о илирија албаника су дошле и до српске скупштине што је погубно.
    (Милоје, 26. novembar 2020 22:41)

    # Link komentara

  12. Ja bi to po ustavu, zakonu i kratkom postupku resio.
    Covek zna gde zivi i ciji leb jede, a ako mu nije pravo,
    neka ide u Albaniju i tamo istice albansku zastavu.
    Kako moze netko da provocira poslanike u skupstini
    i celi narod u Srbiji?
    (Poslanik, 26. novembar 2020 22:22)

    # Link komentara

  13. Gospodin je sretan da je u Srbiji.
    Da je tako nesto uradio u US ne bi dosao do auta nego bi se okliznuo na bananu i povredio.
    (Dzimi, 26. novembar 2020 22:11)

    # Link komentara

  14. U Crnogorskom parlamentu se redovno istice srpska zastava na razne nacine. Na odjeci, u poslanickim klupama , kapama i sl.
    (Cicko, 26. novembar 2020 21:42)

    # Link komentara

  15. По Уставу Србије, оном ком се тај народни посланик републике Србије заклео,не постоји разлог зашто се у Грачаници, у Србији, само окупираној, не би вијорила застава Србије. Штавише, народни посланик републике Србије би морао да се бори за Устав Р.Србије. То ми, грађани Србије од њега очекујемо. А очекујемо и да Суд санкционише кршење Устава
    (Алекса, 26. novembar 2020 21:34)

    # Link komentara

  16. Bravo za Dacica
    (Arapin, 26. novembar 2020 21:13)

    # Link komentara

  17. Gracanica je u Srbiji gospodine.
    (m.m, 26. novembar 2020 20:59)

    # Link komentara

  18. Mogu samo da zamislim koliko li bi se albanskih zastava vijorilo u Skupštini Srbije da je Kosovo zaista u sklopu Srbije, i da izađu svi Albanci sa Kosova na izbore. Imali bi 30 - 40% poslanika, garant.
    (Vanja Petrović, 26. novembar 2020 20:38)

    # Link komentara

  19. Господин Камбери се позива на Устав Србије а својом тврдњом да је Грачаница на територији друге државе заправо га не признаје, као што не признаје ни државу Србију на целој њеној територији. И докле више то продавање магле да је државна застава Албаније заправо народна застава? Албанци су једина навинална мањина у Србији која је опседнута идентитетом и идентитетском политиком и свуде би да побада албанску заставу. Како Мађари, Румуни, Словаци, Чеси и остали немају потребу да се овако понашају? Албански шовинизам је без даљњег неуморам и крајње погубан како за оне на које је усмерен тако и за саме Албанце. Они сад имају потребу да апсолутно све прогласе албанским јер су се осетили заштићеним а за 2000 година нису успели да изграде ишта своје вредно поменена. Народ, Била Клинтона и Мадлен Олбрајт.
    (Прота Матеја, 26. novembar 2020 20:31)

    # Link komentara

  20. Ali neverovatno je koliko narod u Srbiji boli kad neko ogoli licemerje kojim odiše naše društvo. Mi bismo da mlataramo srpskom zastavom na svakom mestu na ovoj planeti i to nam se podrazumeva, ali ne damo nikome da maše svojom ovde.
    Srbija je sa tolikim nacionalnim manjinama Australija u malom i umesto da to koristimo mi nećemo stotinama godinama prepoznati koju vrednost imamo i koliko jedni od drugih možemo da učimo.
    Udrite minuse, zato i živite u ovakvoj zemlji i živite tuđe živote umesto svojih bednih, a normalan svet ode svetlosnu godinu od nas i gleda nas kao divljake.
    Čovek je svaku reč u pravu, samo ne može licemerje da vam dozvoli da ga saslušate
    (Ivan, 26. novembar 2020 20:18)

    # Link komentara

  21. @edi: To nije zastava albanske nacije, već državna zastava Albanije.
    Ne moze i jedno i drugo
    (Rynchinoi, 26. novembar 2020 20:09)

    # Link komentara

  22. Ovo je zastava albanske nacije, gde god živi ne samo Albanije, isto kao srbi imaju zastavu Srbiju kao zastavu nacije.
    (Oki, 26. novembar 2020 19:51)

    # Link komentara

  23. Dosla im je policija. Rekli su im da se zastava tuđe države smije isticati samo u vrijeme sportskih takmičenja, a oko to nije slučaj onda se zastava može istaknuti samo uz zastavu zemlje u kojoj se nalaze. To mi je i nekako logično.
    (Che, 26. novembar 2020 17:59)

    Tako je svuda u civilizaciji
    (ja, 26. novembar 2020 19:39)

    # Link komentara

  24. Ime doticnog gospodina ne zelim da pamtim, zato..krilatica
    Kad budes umeo da postujes drzavu u kojoj zivis, i njene institucije, dosledno,kao i svaki drugi gradjanin iste,onda izvoli i iznesi svoje stavove i siri svoju slobodu kako god zelis.
    Tada ces mozda i da budes saslusan...mozda.
    (Perica, 26. novembar 2020 19:32)

    # Link komentara

  25. Gospodine Kamberi, zastave Srbije i treba da se vijore u Gracanici, Pristini, Kosovskoj Mitrovici jer je to Republika Srbija. Vas bi trebalo kazniti za nepostovanje zemlje u kojoj zivite.
    (Svejedno, 26. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  26. Ovo bi trebalo rešiti ovako; Svaka etnička grupa treba imati pravo na samoopredeljenje, kulturnu, jezičku i svaku drugu emancipaciju, pa i pravo na zastavu. Ta zastava NE SME biti zastava nacionalne države te manjine. Npr. u zgradi Parlamenta Vojvodine se izmedju ostalog vijori makedonska zastava iz Kutleša koja nije zvanična zastava Severne Makedonije. Ako dotični gospodine postavi zastavu Republike Albanije, to može uraditi samo u skladu sa zakonom, a u ovom slučaju to je sprotivno zakonu. Dakle, ovo je provokacija koja se ne sme tolerisati, jer je jednostavno protivzakonita.
    (Dragan, 26. novembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  27. Nije on došao na miting ili kum na svadbi pa nosi Albansku zastavu nego provokativni poslanik koji je trebao biti udaljen iz Skupštine..
    (Macor, 26. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  28. narod sa bolesnom potrebom da glumi zrtvu iako su faktor destabilnosti gde god da su sem na zapadu. tamo su manji od makovog zrna
    (petar markovic, 26. novembar 2020 18:57)

    # Link komentara

  29. Mene bas brine sto neku ljudi mesaju Albaniju i Kosovo. Albanija je zemlja koju naseljava narod zvani albanci, Kosovo je edo zemlje Srbije koju naseljavaju kosovari.
    (GG, 26. novembar 2020 18:56)

    # Link komentara

  30. Osim sto je to zastava Albanije, to je zastava i albanske nacije. Ako su albanci sastavni deo Srbije, zasto vam smeta njihova zastava. Isto kao sto je srpska zastava u Crnoj gori.
    (edi, 26. novembar 2020 17:10)
    Ne smeta nama albanska zastava u sredinama gde zive albanci sve dok je istaknuta pored drzavne zastave R. Srbije. Smeta zastava strane zemlje u parlamentu. Ovaj čovek je ljut što nije primljen na uhlebljenje u vladu pa se sad duri kao dete koje nije dobilo igračku. Neče on da reši probleme albanske nacionalne manjine u Srbiji nego da napuni svoje džepove kao i svi njegovi prethodnici sa ovih prostora koji su huškali narode jedne protiv drugih. Nadam se da će ga njegovi birači pročitati i kazniti na sledećim izborima.
    (Novosađanin, 26. novembar 2020 18:38)

    # Link komentara

  31. Šta je ovde sporno?
    Glumljenje žrtve jedino.
    (učio mnogo, izlazio malo, 26. novembar 2020 18:16)

    # Link komentara

  32. Kosovo je nerešiv problem srpske vlade. Toliko je puta vec pala na tom ispitu da je to žalosno...
    (Opus, 26. novembar 2020 18:08)

    # Link komentara

  33. Gospodin smatra da je Kosovo država.
    Ostaće na smatranju.
    (Kladovo, 26. novembar 2020 18:08)

    # Link komentara

  34. Ja sam u Ontariju 26 godina i svakodnevno vidjam neke zastave, svako
    svojom mase i nema problema. Mozda je problem sto oni koji kod nas
    masu zastavama pozivaju na cijepanje drzave. Vole Srbiju a poginuli bi
    za Kosovo. Voli Hrvatsku a poginuli bi za Srbiju...tako je na Balkanu.
    Od njihove ljubavi samo glavobolja a korist imaju Dacic & co.
    (//,,, 26. novembar 2020 18:03)

    # Link komentara

  35. U Presevu i Bujanovcu se slobodno viore zastave Albanije. U Albanskom parlamentu niko nije donosio srpsku zastavu. Mesa babe i zabe, tipican primer albanaca da non stop sebe prikazauju kao zrtveno jagnje a u stvari su krlovocni vuk.
    (sasha, 26. novembar 2020 18:01)

    # Link komentara

  36. To s zastavama je jako skakljivo. Znam recimo da su neki moji prijatelji imali problem u Francuskoj jer su na balkonu razvili nasu zastavu. Dosla im je policija. Rekli su im da se zastava tuđe države smije isticati samo u vrijeme sportskih takmičenja, a oko to nije slučaj onda se zastava može istaknuti samo uz zastavu zemlje u kojoj se nalaze. To mi je i nekako logično.
    (Che, 26. novembar 2020 17:59)

    # Link komentara

  37. Pripreme za Dan zastave prekosutra.
    (Ležimir, 26. novembar 2020 17:52)

    # Link komentara

  38. Izvadi li iko zastavu Srbije u skupštini Albanije
    (ccccc, 26. novembar 2020 17:52)

    # Link komentara

  39. Mesanje baba i zaba
    (trt, 26. novembar 2020 17:49)

    # Link komentara

  40. A kazna za nepoštovanje poslovnika? Pa kazna za pominjanje Kosova kao države?
    (Rynchinoi, 26. novembar 2020 17:46)

    # Link komentara

  41. Trebalo bi da se vijori slobodno i u skupstini Kosova, jer su Srbi konstitutivan narod na Kosovu, ali nije tako. Dok ALbanci nisu U Srbiji jer su brojacano veoma mala manjina, posledica pravljenja tzv. drzave Kosovo. A da ne pricam da se albanska zastava slobodno vijori i u Presevu, ne znam sta ovaj prica. E sad neka ga opet zovu na N1 da nam objasni sta je hteo reci, oni su tamo puni razumevanja za ovakve broce za slobodu, jer ne bukvalno sve sto je rekap je potpuno besmisleno.
    (SLobadar, 26. novembar 2020 17:44)

    # Link komentara

  42. čovek potpuno u pravu. mi ćemo se samouništiti kratkovidom nacionalnom politikom
    (lazar, 26. novembar 2020 17:38)

    # Link komentara

  43. E, jadni smo mi Srbi.
    Kako bi završio da tako nešto pokuša u SAD-u.
    Više dana ne bi video.
    (ljubomilko, 26. novembar 2020 17:37)

    # Link komentara

  44. Kad se srpska zastava zaviori u Tirani onda mozemo da pricamo o objektivnoj paraleli i principa. Ovo je nesto potpuno suprotno, najobicnije drsko licemerje i vredjanje.
    (my way, 26. novembar 2020 17:35)

    # Link komentara

  45. Ko o čemu, baba o uštipcima.
    (Troja, 26. novembar 2020 17:35)

    # Link komentara

  46. Уважени господин посланик би морао да научи да се Грачаница не налази на територији друге државе, него на привремено окупираној територији.
    (Зоки, 26. novembar 2020 17:27)

    # Link komentara

  47. On je (ponovo) potpuno u pravu!
    (Fekalikus Serbikus, 26. novembar 2020 17:23)

    # Link komentara

  48. Ovakve scene deluju iscenirano da bi se pricalo o necemu.Ovo ne resava ni jedan problem ni Srba ni Albanaca, a sve zajedno gradjana Srbije.Citav taj koncept nacionalnih manjina je los,kakva ste vi nacionalna manjina kad imate pasos drzave u kojoj zivite.Mislim da sa tim treba prekinuti i ne treba davati nikakva posebna prava jer to samo znaci da drzava nije u redu ako jednu etnicku grupu mora dovesti pod zakon o davanju posebnih prava.Niko ne trazi Albancima ili Srbima u drugim zemljama da se odreknu etnickog porekla,ali oni su drzavljani drzave u kojoj zive i za njih kao i sve vaze iste pravila i obaveze. Ovaj gospodina ako nema o cemu drugom da prica neka se pripremi za sledecu sednicu i prica o nekim vaznijim zivotnim problemima.
    (Ad nauseum, 26. novembar 2020 17:23)

    # Link komentara

  49. ovaj malo pomešao gradove i skupštinu...
    (dare slovenac, 26. novembar 2020 17:22)

    # Link komentara

  50. U Srbiji bi trebalo da može da se vijori albanska zastava, ali u Skupštini i Parlamentu ne bi, moje mišljenje barem. I kakvo je to poređenje, on hoće u Skupštini a kao primer daje naseljena mesta. Da je bar rekao da se u albanskoj Skupštini vijori srpska zastava pa ajde, ovako kao dete neko
    (Znaš ti dobro koji Pera, 26. novembar 2020 17:22)

    # Link komentara

  51. a u bujanovcu se ne viori. ? to samo pokazuje koliko smo mi u stvari dobili time sto su se oni odvojili . jer bi sad predsednik bio iz redova albanaca i zastava bi se viorila u skupstini
    (miki ns, 26. novembar 2020 17:20)

    # Link komentara

  52. Mi rumuni nemamo problem da istaknemo rumunsku zastavu uz, naravno, srpsku ali ako u skupstini ne sme onda tako treba i da bude. Ja ovo vidim kao cistu provokaciju, sto nije prvi put od ovih tkz. albanaca.
    (cirkus, 26. novembar 2020 17:18)

    # Link komentara

  53. Monumentalna glupost ovog lika koji je jos i imao odredjene simpatije . U edjen sam da on nije ovo uradio,bio je pre oar dana kod onog Cakaja koji mu daje i strukcije, ciljje neka incidentna situacija da bi kmečao posle pred kamerama . Nije vreme za albansku zastavu sve dok celo kosovsko rukovodstvo sedi u zatvoru i Srbi zive iza bodljikave zice.
    (Where*is*my*sendvic, 26. novembar 2020 17:17)

    # Link komentara

  54. Može... Ali da se vijori I zastava Srbije u Prištini I Tirani. Pa svi dobri i tolerantni
    (Douglas Bader, 26. novembar 2020 17:17)

    # Link komentara

  55. Od Srbina sa Kosova, svaka cast gospodinu Saipu Kamberiju, slobodno mi lupajte minuse, za one koji umeju da procitaju i vise od jedne recenice, objasnicu cast koju dajem gospodinu iz albanske manjine.
    Ja ne razdvajam doticnog Kamberija od ostalog albanskog korpusa koji se zalaze za velikoalbasnku ideologiju, prekrajanje istorije celokupnog Balkana, i svodjenja srpskog faktora na Kosovu ali i u Albaniji na mikro-minimum.
    Ono na cemu mu zavidim, odnosno Albancima koje zastupa je njegova agilnost, i upornost koju pokazuje u Skupstini Srbije, gde svaku priliku koristi da se bori za sustinska prava Albanaca u Republici Srbiji,i to cini na jedan cini se pristojan nacin. On time opravadava i poverenje koje su mu dali gradjani, a i platu koju dobija, a nije mala.
    Zasto srpski narod nema takvog poslavnika u pristinskom parlamentu? Priznali smo njihove izbore, parlament i zakone, zasto nemamo takvog jednog poslanika? U svaku raspravu u pristinskoj skupstini bi se morao cuti srpski jezik, i srpski zahtevi, tako se cuvaju Srbi na Kosovu, a ne pevanjem i skandiranjem.
    (Kamenica, 26. novembar 2020 17:14)

    # Link komentara

  56. uklopio se u sprdnju od skupstine
    (mare, 26. novembar 2020 17:14)

    # Link komentara

  57. Osim sto je to zastava Albanije, to je zastava i albanske nacije. Ako su albanci sastavni deo Srbije, zasto vam smeta njihova zastava. Isto kao sto je srpska zastava u Crnoj gori.
    (edi, 26. novembar 2020 17:10)

    # Link komentara

  58. "Ima li važnijeg pitanja od identiteta, možemo da imamo pare i zaposlenje, ali ako nemamo identitet, jezik i pismo ..."

    Ne šefe, ako ti je frižider prazan i ne znaš šta ćeš deci za doručak džaba jezik, pismo i crna zlokobna ptičurina na crvenoj podlozi.
    (Igor Gavran, 26. novembar 2020 17:07)

    # Link komentara

  59. Narod sa istorijom za svako postovanje ne sme sebi da dozvoljava ovakve stvari
    (uuu, 26. novembar 2020 17:05)

    # Link komentara

  60. U Bujanovcu mašu sa par desetina istih kad je neko slavlje, svadba... Ukazivali su političari i građani iz VRANJSKE KOTLINE na tu pojavu ali valjda je to normalno u demokratskoj državi!?!? Ili pak nije???
    (ništa novo, 26. novembar 2020 17:04)

    # Link komentara

  61. Ako mu je toliko draga Albanska zastava neka se preseli u Albaniju a ne da provocira ostale poslanike i gledaoce..
    (Macor, 26. novembar 2020 17:02)

    # Link komentara

  62. Pa šta ako je doneo albansku zastavu, Albanci su jedan divni, stari evropski narod koji je kroz istoriju mnogo puta pomogao Srpskom narodu i Srbiji i da je više pameti u ovom narodu pa da se više oslanjamo na Albance, Makedonce, Mađare, Hrvate, Bošnjake Crnogorce... a manje na Ruse, Kineze...gde bi nam kraj bio!
    (MIRO, 26. novembar 2020 17:00)

    # Link komentara

  63. Koliko smo jadni kao drzava postali.Da nas ovoliko provociraju, a mi im oštro odgovorimo, "sklonite zastavu"!
    Zamislimo šta bi se desilo Srbinu i Prištini ili Tirani, da u skupštinama istakne srpsku zastavu, obesili bi ga.
    (legolas, 26. novembar 2020 17:00)

    # Link komentara

  64. Predstava za gladne.
    (jusuf spahija, 26. novembar 2020 16:59)

    # Link komentara

  65. E moja jadna zemljo.
    (Alex, 26. novembar 2020 16:55)

    # Link komentara

  66. Intervencija Dacica je OK i poslanik je potom reagovao OK. Mir u kuci...
    (Ana, 26. novembar 2020 16:53)

    # Link komentara