1. Prebrojavanje je zaustavljeno samo do saslušanja pred sudom. Kako su dosad Trampovi pravni timovi pred sudom pričali samo nebuloze, poput da su u urotu protiv Trampove pobede uključeni i komunisti na čelu sa Čavezom, koji je usput rečeno već 9 godina mrtav, Soroš i slični antikristi, može se očekivati da će i ovaj put sudija glatko odbaciti plaćenička fantaziranja.

    Iako neki misle da ovakvim pravnim udarima Tramp nepovratno urušava temelje najveće liberalne demokratije, pre će biti da nesvesno dokazuje kako su američke institucije sazdane na vladavini prava.
    (Dua Lipa, 26. novembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  2. B92 prati dešavanja u Americi parcijalno. Obustavljena je verifikacija u sedam država. Sporni su glasovi pristigli poštom nakon propisanog vremena kao i elektronski sistem brojanja glasova. Trajaće ovaj šou program u Americi još. Godinama pratim geopolitiku i definitivno je Tramp mnogo bolji za svet jer pristaje na multipolarni svet, za razliku od Bajdena koji će uz podršku medija krenuti u vraćanje unipolarnog sveta (mada će teško to ostvariti). Još jedna loša stvar je predlog da Hilari Klinton bude ministar odbrane u Bajdenovom timu. Nijedan iole normalan čovek to ne bi voleo.
    (Aleksandar Ristic, 26. novembar 2020 10:00)

    # Link komentara