Novo pismo iz bolnice: Haos je svuda oko vas

Zagreb -- Nakon pisma doktorke iz hrvatske bolnice "Dubrava", u javnosti se pojavilo i pismo medicinske sestre iz iste ustanove. "Ne boli maska".

Izvor: Jutarnji list
Pošaljite komentar
  1. @Obavesteni, ako vi znate nesto vise od nas prosvetlite nas, ali meni se cini da jos nismo na ovom nivou uzasa na kome je Hrvatsko zdravstvo.
    (Nebojsa, 29. oktobar 2020 13:34)

    # Link komentara

  2. Kao Covid pozitivna osoba koja se leči već desetak dana imam različita iskustva sa medicinskim radnicima. Kao prvo, pohvalio bih sve doktore i medicinske sestre iz Covid ambulante u Aleksandrovcu, koji se izvinjavaju i kada moraju da pojedu koru hleba. Kao drugo, razočaran sam osobljem Kruševačke bolnice sa infektivne, neljubaznost i ne profesionalnost mladih umišljenih medicinskih sestara, odbijanje doktora da uradi pregled jer pacijent nema zdravstveno osiguranje a pozitivan je na Covid.
     (Era, 29. oktobar 2020 09:19)

    # Link komentara

  3. gpran loznica

    ocigledno si sfrj video samo na filmu. zikina dinastija. kakva nega, kakvi uslovi.... bio je kc ljubljana, ostalo vrlo vrlo skromno.
     (djoka, 29. oktobar 2020 08:34)

    # Link komentara

  4. Naše sestre biju bitku u Nemačkoj. U Srbiji nema problema.
     (Mitch, 29. oktobar 2020 08:20)

    # Link komentara

  5. Nema za bolnice, skole... Ali zato se kupuju avioni, raspalo oruzje. Da vam naprave jos vise posla. Kod nas u Srbiji nista bolje. Nema zakona, nema reda.
     (Milan, 29. oktobar 2020 08:19)

    # Link komentara

  6. “Ona je, između ostalog napisala, da je stanje u bolnici takvo da pacijenti ne šetaju po hodnicima jer su "prikačeni na razne cevčice", "humanosti ovde nema. Humanost je neko zaboravio. Neko od nadređenih. Neko ko nikada nije kročio na naš Mars. Humaniji uslovi su na odeljenju patologije, gde su odabrani kojima nismo mogli pomoći", napisala je ona.”



    -A kukali ste na Broza svi od reda. I Srbi, Hrvati, Bosanci.. Došla vam je demokratija u sve zemlje bivše exYu. Ovo je bilo nezamislio nekada kada je socijalno bilo besplatno i doktori nisu bežali glavom bez obzira iz svojih bolnica po belom svetu... Biće još gore... P.S nisam inače ni za jednog vladaoca samo konstantujem...
    (Goran Loznica, 29. oktobar 2020 07:58)

    # Link komentara

  7. Svuda ista priča anti valcera da virus ne postoji. Ja ne mogu da verujem šta se dozvoljava u današnje vreme. Bukvalno bi ih trebalo kažnjavati zatvorskim kaznama za lupetanje. Kao i ove tabloida što lažu šta stignu i sl. Sve odmah po ušima. Kakva bre slobodna reč, to je za civilizovana društva ne za našu stoku balkansku.
     (4k4.Dex, 29. oktobar 2020 07:50)

    # Link komentara

  8. Podgledaj svoj dom andjele!!!. Bolje da pogledamo kako je kod nas.
    (Obavesteni, 29. oktobar 2020 07:39)

    # Link komentara

  9. ... vidi se da smo braća!
    (Dik, 29. oktobar 2020 07:37)

    # Link komentara