1. @Nebojsa
    Mogu na primer da plate iz svog džepa umesto države i da preuzmu odgvornost za svoje postupke i postupke svojih podređenih.
    Još uvek nije kasno ni za pare ni za suđenje!
    (Storno, 22. septembar 2020 13:25)

    # Link komentara

  2. G-dja Zekić namerno neke činjenice prećutkuje ili izokreće:Hilari Klinton je poznavala porodicu prebijanjog mladića i posredovala je da toj porodici bude isplaćena odšteta oko 900.000 dolara:Srbija je to platila, ali je postojao džentlmenski dogovor da to ostane u diskreciji:Borba je to ipak objavila, da li je to bilo u javnom interesu, nisam siguran ni danas.
    No ono što je takodje bitno SRS je pozvala tog Kovačevića u Skupšinu Srbije kao heroja i Skupštinu predstavila kao sigurnu kuću za njega. Gde je tu Borko Stevanović ne znam, ali je Vučić u to vreme bio itekako istaknuti člab SRS.
    (Pamtim kao slon, 22. septembar 2020 12:50)

    # Link komentara

  3. Koliko se sećam, oni tada nisu pokrivali siledžiju, nego diplomatski skandal da je naše konzulat izdao pasoš kada to nije smeo. Sa druge strane, bila je jedna grupacija nedosraslih koja je siledžiju u Srbiji dočekala raširenih ruku i provodala ga po skupštini.
    Moram da pogledam snimke da vidim ko je to bio...
    I da, ne znam ko je gospođa, ali rečnik i način izražavanja joj je ispod svakog nivoa, da ne kažem - prostački. Nažalost, to me sprečava da prihvatim ono što govori, čak i ako je u pravu - moraće da poradi na tome.
    (tom i džeri, 22. septembar 2020 11:13)

    # Link komentara

  4. Doživeh da moram da kažem: gospođa Zekić je apsoulutno u pravu.
    Afera od milion dolara ispeglana i skoro zaboravljena.
    E moj Borko.
    (maja, 22. septembar 2020 11:13)

    # Link komentara

  5. Znaci Borko je u pravu.
    (dakle, 22. septembar 2020 10:26)

    # Link komentara

  6. Stefanoviću, crni sine, pa gde si našao sa njom da se kačiš?!
    (who cares, 22. septembar 2020 10:14)

    # Link komentara

  7. I šta sad: zato što su se oni onda pravili ludi, sada i ovi imaju razloga da se prave ludi!?! U ovoj našoj ludnici ne mora niko više da se pravi lud, jer otvorena ludost je normalno stanje.
    (Adam, 22. septembar 2020 09:53)

    # Link komentara

  8. Crni Borko, što si je vukao za jezik, bolje da si ćutao!
    (Zoran, 22. septembar 2020 09:41)

    # Link komentara

  9. Borko Stefanovic i tadasnji konzul Srbije u Njujorku zasluzuju medalju iz patriotizma. Pa sta je trebalo da urade, da ostave naseg drzavljanina da trune u americkom zatvoru? Sta inace rade konzulati svih zemalja u svetu kada su u prilici da izvuku svoje gradjane (pa da, cesto i prestupnike)? Spasavaju ih, eto to!
    (Nebojsa, 22. septembar 2020 09:39)

    # Link komentara