Kon pokazao kovid dokumentaciju za Beograd

Epidemiolog Predrag Kon pokazao je kovid medicinsku dokumentaciju za Beograd, ističući da se u svakom registratoru nalaze podaci o svakom pojedinačnom slučaju.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Студенте из домова лекари враћају кући, а већина ни не жели да се тестира јер им од роково зависи наставак школовања и место у дому.
     (Анархиста, 1. jul 2020 20:53)

    # Link komentara

  2. U Beogradu se uvek lepse zivelo nego u ostatku Srbije.
    Puno kafica I prodavnica. Robe u prodavnicama kao u parizu I Milanu. Kulturna desavanja svaki dan, Guzve na ulicama I u GSP-u. E zato je I vise infekcija.
    Da li zbog toga sto se u Beogradu zivi lepse I sadrzajnije treba cela Srbija da ispasta I da se u ostatku Srbije ugasi zivot?
    (dara, 1. jul 2020 20:38)

    # Link komentara

  3. Slusao sam ga i na rts...svaka rec mu je bila na mesto...za situaciju u NP i za dalje rekao je da to mora da se desava ne samo u pazaru nego se svud u SRB desava zbog direktnog prokuzavanja, a u pravu je,desilo bi se kad tad....Ekonomija je otvorena, nema tu sredine, sta god da se pokusa sa merama bice kolaps...predsednik je sad u pravu...trazili smo otvaranje, jednostavno moralo je, nije kriv ni narod ni predsednik, jednostavno zivot...sada je poenta da se pomogne lekarima jer ovo sto kazu 270 zarazenih to su sa simptomima, a bez simptoma ima oko 4 do 4,5 miliona, jer je virus prosao,...trazili smo ovakav scenarijo, prezivecemo i jedini nacin da se pobedi virus je stati joj na crtu i pogledati u oci, otvoriti se...slavicemo i mi poput Svedske,Ceske,Slovacke, Belorusije i pri tome necemo se stideti...Ako niste primetili famoznih 14 dana, i 28 trajanja virusa istice 2.jula, to je to...jednostavno bravo.
    (Zile, 1. jul 2020 20:32)

    # Link komentara

  4. Mi možda u Lozničkoj opštini nećemo nagrabusiti od korone ali od komaraca definitivno hoćemo...
    (Goran Loznica, 1. jul 2020 20:21)

    # Link komentara

  5. Toliko smo daleko od normalnog ponasanja, da se to cak ne primecuje. Ne treba nista da bude "objavljeno" nego svako moze da vidi na internetu stanje u realnom vremenu, niti je to tesko napraviti niti je skupo. Napravite dashboard kao sto su i mnogi drugi vec napravili pa koliko su tacni podaci mozete da vidite u toku vremena, za svaki grad i postanski broj. Ne postoji potreba da bilo ko bilo sta cita na televiziji ili da "objavljuje". Ako imate bazu podataka sam dashboard se napravi za par sati i to je sve.
    (objektivno, 1. jul 2020 20:17)

    # Link komentara

  6. Pa jel on stvarno misli da ćemo mi sad da verujemo u to?
     (Nenad, 1. jul 2020 19:53)

    # Link komentara