1. Opet neki penzionisani, bivsi, nekadasnji.

    Draze mi je da cute kao sto su cutali i dok su bili aktuelni.
    (Vestak, 1. jul 2020 12:28)

    # Link komentara

  2. Pregovore voditi u U.N. sa SAD ( oni su nam ga i oteli) i Albanijom, uz podršku Rusije i Kine. Sever Kosova, Gračanica i Manastiri da ostanu u Srbiji, a čisto albanske teritorije Kosova da se pripoje Albaniji, uz uslov da se i Republici Srpskoj dozvoli ujedinjenje sa Srbijom. Na taj način bi se rešilo nacionalno pitanje Albanaca ali i Srba. Adekvatno podeliti imovinu Kosova (Trepča, Gazivode,elektrana...). SAD i EU da finansijski poguraju ovaj dogovor a Rusija i Kina, da budu garanti sprovođenja ovog sporazuma i mira...
    (Vojo, 1. jul 2020 12:07)

    # Link komentara

  3. A to da je neko ,,državnik" podrazumeva da se ponaša i radi onako kako oni misle. Mislim da državnik treba da vodi računa o interesu svog naroda a ne belosvetskih ,,stručnjaka" za Balkan.
     (Darbo, 1. jul 2020 09:28)

    # Link komentara

  4. Srbiji bi odgovaralo da joj pripadne Menheten, Nijagara i pola Floride prema Zalivu !
     (Суперхик, 1. jul 2020 09:11)

    # Link komentara

  5. Da sam na mestu srpskog pregovarača, pregovarao bih sa Tiranom, a ne sa Prištinom. Istina je da Albanci žele etničko ujedinjenje, ali zar to ne žele i Srbi? Pošto su Albanci u boljem položaju, treba ih pustiti da prvi ostvare svoje nacionalne težnje, a zatim odmah, ako ne i istovremeno, tražiti isto i za Srbe. I, bez brige, neće biti rata, sve za zelenim stolom, uz SAD dok je na čelu te zemlje još predsednik Tramp.
    (Ivan Š., 1. jul 2020 09:06)

    # Link komentara

  6. Uradili ste sta ste hteli, radite sta hocete, s te pozicije delite mudre savete...I tako po celom svetu!
    Sta preostaje 'malima' osim da shvate da im ustvari samo zelite svako dobro?
     (Desa, 1. jul 2020 08:49)

    # Link komentara

  7. Na razne načine pokušavaju da nas ubede da je priznanje takozvanog "kosova" kompromisno rešenje od velike dobrobiti za Srbiju. Kako ?! Pokloniti deo naše istorijske teritorije susednom narodu koju će on kasnije da spoji sa svojom matičnom državom, nikako nije u našem interesu.
    (Pera, 1. jul 2020 08:22)

    # Link komentara