Predsednik SAD povlači trupe iz Nemačke

Predsednik SAD Donald Tramp naložio je Pentagonu da smanji broj američkih vojnika stacioniranih u Nemačkoj, rekao je neimenovani visoki američki zvaničnik.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Tramp nastavlja da radi protiv okupatorske vojne industrije. Prvi je predsednik SAD u poslednjih ko zna koliko godina da nije zapoceo neki veci rat.
    (Marko Pavlovic, 5. jun 2020 23:02)

    # Link komentara

  2. Ubedljivo najvažnija vest, mada očekivana jer je Tramp najavio ovakav scenario. Odnosi Merkelove i Trampa su na najnižem nivou što je dobra vest za Nemačku. Važno je prisetiti se i zahteva Nemačke za izlazak iz "nuklearnog" učešća u Nato paktu. To znači u perspektivi i potpuni raskid Evroatlanskog savezništva.
    (Gospodar Zarin, 5. jun 2020 22:38)

    # Link komentara

  3. Kao da mu Putin pise sta sve za domaci da uradi, a ovaj vredno sprovodi. Zuri da obavi sve do novembra, ne zna se kakva ce zima biti, a u nagovestaju je duga i vrlo hladna.
    (Tanja, 5. jun 2020 22:20)

    # Link komentara

  4. Onog trenutka kada Nemacka ne bude bila okupirana,napravice se katastrofalna greska,bas kao sto je bio pad berlinskog zida. Nemci cim budu pusteni, nastavice sa onim sto su pokusali vec 2 puta u skorijoj istoriji.
    (pex, 5. jun 2020 22:08)

    # Link komentara