1. Od nemaca ocekujem samo nešto lose! I ja ću da mu objasnim zašto sam protiv eu. Zato jer sramno ćutite na fasizam u hrvatskoj i zato jer odobravate zlocine nad Srbima svojim sramnim cutanjem!
    (Ko vas ne zna uzo bi vas dzabe, 5. jun 2020 15:44)

    # Link komentara

  2. Ugasiti sajt koji ničemu ne služi. Nije to sajt MUPa ili istraživačkih novinara već rekla-kazala koji treba da unese još više razdora. Kada se Srbi počnu vraćati na svoja imanja na Kosovu i u Hrvatsku, i kada i ostale države budu imale isti sajt pa hajde ali ovako jedino je Srbija dala svoje generale nekim tamo sudovima a od ostalih niko nije osuđen. Pa jedan Haradinaj je i dalje slobodan čovek. U takvom svetu živimo.
    (Tara, 5. jun 2020 09:20)

    # Link komentara

  3. Meni jedino smeta sto je na stranici predstavljena mapa Srbije bez Kosova i Metohije i samim tim sve zrtve rata na ovom prostoru nisu obuhvacene.
    (Toma, 5. jun 2020 00:51)

    # Link komentara

  4. Podrzavam apsilutno!
    Ali kad vidim portale “rat u Bosni”, rat u Hrvatskoj”, rat na KIM
    HAJMO!!!
    (aco, 5. jun 2020 00:40)

    # Link komentara

  5. Nemci dali kintu mlađahnim hipsterima-autošovinistima da nas kolektivno dodatno ispljuju, ocrne i satanizuju, kao da nismo dovoljno anatemisani. Ako se neko preispitivao i suočavao sa nimalo crno-belom slikom ratova 90-tih, to smo mi Srbi. Hrvati, Bošnjaci i Albanci imaju samo jednu istinu, i ne vidim da ih neko podstiče da šire horizonte...
     (Kiki, 5. jun 2020 00:28)

    # Link komentara