1. Pogledajte intrigantan dokumentarac na Netflixu o ovom slucaju. Roditelji su postupili isto kako bi i mnogi drugi, uostalom i oni koji su bili s'njima u drustvu. Nisu oni bili na zurci, nego su sedeli u sirem drustvu ispred kafica apartmanskog kompleksa, kao sto se srbi uvek glasno okupe u grckoj kad sastave stolove. Jos je ovo bilo u predsezoni pocetkom maja kad je turista bilo jako malo ili bolje nimalo.
    Jasno je da je Portugalska policija napravila velike propuste (opsezna istraga sa zatvaranjem puteva recimo je bila tek nakon nekoliko dana) i naravno nije htela da prizna greske vec je pokusala da diskredituje roditelje, gubeci tako jos dragocenog vremena.
    Najjeziviji detalj je svedocenje jedne od majki koje su se smenjivale u obilasku dece koja su spavala u apartmanima, ona je mahinalno u momentu dok je setala ka apartmanu u daljini videla senku mrsave osobe kako nosi malo dete, nesvesno da je to mozda kidnapovana Madi.
    U okolini su kradena deca, cvetao je biznis marokanskih bandi koji u roku od nekoliko sati sa gliserima predju do te drzave gde nestanu svi tragovi.
    (Kosmopolita, 4. jun 2020 08:23)

    # Link komentara

  2. A sta ako devojcica uopšte nije bila tu,roditelji su dugo godina pod sumnjom,ne mogu gubiti dušu ali tu puno stvari ne štima :(
     (cobo, 3. jun 2020 23:15)

    # Link komentara

  3. Devojčicu je neko ukrao iz sobe. Roditelji su bili na zabavi. Nemojte NIKAD malu decu ostavljati samu, čak ni pod ključem dok spava. Možda je za dete naizgled bezbedno, ali manijaci uvek vrebaju. Uvek.
     (Leon, 3. jun 2020 22:43)

    # Link komentara