1. Jednostavno ovo je kažnjivo. Ne sme se zauzimati dva parking mesta ili više. Koga zanima nek' izGooglea malo po zakonu, a ovoga slika i prijavi.
     (XXL, 3. jun 2020 17:19)

    # Link komentara

  2. Klasican primer insinuacije koju omogucava nedostatak informacija. Slazem se da izgleda nenormalno i da nemam opravdanja ukoliko je vozac bio pijan ili bezobrazan, ali ipak treba ostaviti rezervu za stvari koje nam ne padaju prvo na pamet. "Kratkovidost" izazvana necim sto nam se cini ociglednim nas je u istoriji cesto skupo kostala. Na osnovu tih lekcija ovu sliku treba pokazivati kao primer kako se NIKADA ne parkirati ni na kratko, ali komentar na sliku moze biti samo: NADAM se da je vozac samo glup i da nije nesto ozbiljnije u pitanju. Recimo coveku je pozlilo za volanom pa ga je neko hitno odvezao u bolnicu ili recimo starijem vozacu se pokvario auto i prikladno godinama uspeo je samo da vozilo pomeri sa prolaza jer niko nije hteo da mu pomogne, ajde... pustite mastu... to su stvari koje cesto vidjate. Ali ne remete vasu rutinu, a kada nema mesta za parking onda smo svi strogo ljudi od reda i zakona.
    (juhu, 3. jun 2020 15:13)

    # Link komentara

  3. Ovo je redovna pojava, porodica ovog "majstor" ima dva automobila i na ovaj nacin se zauzima vise mesta. Kada vidim ovakav slucaj parkiram sto blize braniku i slikam vozila i tablice. Desilo se da me "majstor" cekao da bi mogao da izadje, nismo razmenili ni rec
     (PunoImeIPrezime, 3. jun 2020 15:02)

    # Link komentara

  4. ...ovlastiti parking srvis da u zonama naplacuje kaznenu kartu onome ko zauzme dva mesta...
    ...do sad to nisu mogli da rade iz nepoznatih razloga...???
    (kraja, 3. jun 2020 14:53)

    # Link komentara