1. Skandalozna presuda suda u svakome slučaju. Ustaštvo je uzelo maha iz razloga što vodeća stranka želi skupiti poene pred izbore. Hrvat sam i živim u Hrvatskoj i ove stvari me jako nerviraju. Puna mi je kapa više toga što se dozvoljava manjini da stvara takvu sliku o Hrvatskoj. Isto mi smeta što onda neki govore i generaliziraju cijeli narod da je takav što nije točno isto tako što znam da večina ljudi u Srbiji nije onakva kako upravo pojedinci žele ju prikazati. Sve je to uzelo više maha unazad nekih 20 godina nakon što je HDZ prvi puta izgubio vlast. Najveći problem je to što stranka koja pljačka državu sustavno 30 godina ne želi i što se boji stati tome na kraj već po potrebi je protiv a po potrebi to forsira. Ustaštvo nije donijelo apsolutno ništa pozitivno Hrvatskoj a niti Hrvatima. Dolazim iz obitelji koja je za vrijeme toga rata postala podijeljena gdje su dva brata bila na različitim stranama i apsolutno ništa dobroga iz toga nije proizašlo. Ne smatram da je navedeni pozdrav starohrvatski, mislim dolazi iz vremena koji je daleko iza nas ali toliko star kako neki žele prikazati i ne daj Bože opravdati nije. Koliko god to zvučalo ne stvarno nekima, Tuđman je sam bio protiv njega i zabranjivao ga. Ja sam u školi 90-tih godina iz povijesti učio o NDH-a kao nešto što je bilo jako loše za Hrvatsku a danas se uči u blažem tonu o tome. Također sva gospoda od premijera, bivše predsjednice i drugih saborskih zastupnika krše Ustav RH koji kao trebaju braniti.
    (maky, 4. jun 2020 07:16)

    # Link komentara

  2. To bi bilo isto, da takav sud u Nemackoj kaze, da "Hai Hitler" nije
    prekrsaj. Medjutim, ipak je velika razlika izmedju kulturnih Nemaca
    i divljih hrvata.
    (Pravi sud, 4. jun 2020 00:25)

    # Link komentara

  3. Узалуд им чланство у ЕУ....нису се они макли из 41...
     (mlekadžija, 3. jun 2020 16:29)

    # Link komentara

  4. Ajmo stvari stavit na mjesto. Što se Srbi više ljute i nerviraju, to Hrvati više prave inat. Prestanite reagirati na svaku pa će im dosadit. Nema predstave bez publike!
    (Fred, 3. jun 2020 16:28)

    # Link komentara

  5. Odnos sudija i njihovih ZA (14) i PROTIV (4) je odnos u narodu...
     (hm, 3. jun 2020 15:59)

    # Link komentara

  6. nemojte braco srbi da ste sitnicavi i na kraj srca. za dom spremni je prastari pozdrav koji hrvati koriste jos od perioda seoba iz njihove persijske postojbine.
     (zmitjkoe, 3. jun 2020 15:34)

    # Link komentara

  7. Možda ne deluje tako, ali ovo je za nas dobra vest. Da se lepo vidi ko su i šta su. Muka mi je od njihovog ciničnog i besramnog pozivanja na antifašizam, a znamo šta su bili u velikoj većini tokom Drugog svetskog rata.
    (Neko, 3. jun 2020 14:52)

    # Link komentara

  8. Sa nama su raskrstili, tako da sada, u okviru EU, rade samo sami protiv sebe.
    (juhu, 3. jun 2020 14:37)

    # Link komentara

  9. znaci kad god pomislim dali je bila ispravna odluka da napustim ognjiste u hrvatskoj jos brze mi stigne odgovor iz iste
    (pero, 3. jun 2020 14:35)

    # Link komentara

  10. Ma hajl itler
    (Milojko, 3. jun 2020 14:33)

    # Link komentara

  11. ...nije vredno komentarisanja...
    ...ustastvo u temeljima moderne hrvatske...
    (kraja, 3. jun 2020 14:33)

    # Link komentara