"Policajci treba da pucaju u nogu" VIDEO

Policajci koji otvaraju vatru na ljude koji predstvljaju pretnju treba da im pucaju u nogu, a ne u srce, saopštio je bivši potpredsednik SAD Džo Bajden.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
  1. Ovo je po principu lupiću al' ću ostati živ.
     (Darbo, 3. jun 2020 11:32)

    # Link komentara

  2. E moj Džo pa na poligonu za vežbanje pucanjem na prozorima kulisa kuća se pojavljuju likovi do pojasa sa akcentom da policajci pucaju u grudi i glavu. Naravno i u onim njihovim tunelima tj. streljanama gde vežbaju gađanje su mete odštampane sa konturom glave i ramena čoveka, a ne njegove noge.
     (XXL, 3. jun 2020 10:51)

    # Link komentara

  3. Pa to tako na filmu. Možda još bolje da gađa samu dršku noža, ali da pazi ako može da ne ošteti šaku. Viđao sam to, moguće je u filmu.
    Stvarno je lupio glupost. Mada ovi ameri baš preteruju. Kad pucaju moraju ceo šaržer da isprazne, pa ga onda onako u ropcu okreću na stomak i stavljaju lisice. Nikakve šanse nema taj da preživi.
     (only fools and horses, 3. jun 2020 10:20)

    # Link komentara

  4. U teoriji bi moglo da, nož vs pištolj, gađaš u noge. Ali praksa je nešto drugo, lako se promaši, zbog toga neko može da nastrada, dalje ako promašiš on zatvara distancu i onda nož radi posao na tebi, ili ako i pogodiš ljudi pod adrenalinom često i metak u telo izdrze, a ne u noge, pa on nastavi i izbode te?
    Zna se u svakom poslu šta je najbezbednija procedura, ona ne mora uvek biti da se sviđa svima, ali postoji sa razlogom.
    (janbo, 3. jun 2020 09:43)

    # Link komentara

  5. Ovako mali Mikica zamislja policijsku intervenciju. Ni u jednoj zemlji na svetu policajci se ne obucavaju da pucaju u noge. Kada pucas, znaci da si ugrozen i to cinis da eliminises pretnju. Pucanje u noge je rizicno jer em mozes da promasis em maljina od 120 kg nece da se smrzne na mestu od rane u list ili butinu. Kakvo, bre, politicki korektno pucanje u noge. Video bih tebe u toj situaciji, preppy. Podilazite destruktivcima na najsramniji nacin.
    (Golub beli, 3. jun 2020 09:42)

    # Link komentara

  6. Kad ovakve gluposti odvaljuje sad sta li ce tek da prica ako postane predsednik, pa samo da ga pitas ako ima neko noz pa ga pandur pogodi u nogu a on na zemlji izvadi pucu i rokne pandura pa jos na sudu dokazu advokati da je bio u soku i nije svesno ubio pandura sta onda, koja glupost ova sleroticna starkelja prica.
    (Paja, 3. jun 2020 09:37)

    # Link komentara