"Epska pauza"

Kanadski premijer Džastin Trudo napravio je veliku pauzu kada je odgovarao na pitanje šta misli o rasizmu, hapšenjima u SAD.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. A šta da kaže, a da mu se ne vrati iz SAD. Od zlostavljanja u staračkim domovima, genocida nad indijancima, uzurpacije njihovog zemljišta, epidemije pljački radnji sa alkoholom po sistemu udri i beži (policija i ne izlazi), epidemije prevara sa osiguranjem i naknadama, opšti rat paljevinama izmedju kamiondžija, napadi na osiguravajuća društava i inspekcijske službe (požari, bombe, otmice, ubistva) . Amerikanac bi stvarno svašta mogao da mu odgovori. Ne, to nije pauza i svakako nije epska.
    (razmisli ponovo, 3. jun 2020 14:59)

    # Link komentara

  2. Naravno da ga je pitanje iznenadilo, jer Amerikanci su bas ono rasisti a Kanadjani su samo malo rasiskasti.
    (Nisam Englez, 3. jun 2020 10:17)

    # Link komentara

  3. Covjek slusa svoj razum ili savjetnike.Koliko vidim Trump ili ih nema ili ga nije briga sto mu govore savjetnici,zbog toga suradnike mijenja kao carape.
    (Biscanin, 3. jun 2020 09:47)

    # Link komentara

  4. Prvih 400 godina su za Afroamerikance u SAD bila noćna mora.
    U narednih 400 godina očekujemo nagoveštaj razmatranja potencijalnih predloga za ublažavanje stanja i dalji razvoj demokratskih procesa.
    (RexLex, 3. jun 2020 09:26)

    # Link komentara

  5. "Jasno je, Trudo nije očekivao ovakvo pitanje." Ovo može da izjavi samo naivni tinejdžer. Naravno da je očekivao pitanje i da je već imao smišljen i odgovor i intonaciju i sve ostalo. Političari su to i nema neke razlike između njih.
    (Dule Astro, 3. jun 2020 09:19)

    # Link komentara