1. @Trica, I ja sam levicar po opredelenju, ali znam da mi ti ne bi verovao da je nacional socijalisticka stranka osnovana kao levicarska stranka i u statutu proglasena levicarskom! U novijoj istoriji, za vreme "milosrdnog andjela", kukavickog bombardovanja SR Jugoslavije, najglasnije i najborbenije clanice natoa su bile upravo sa levicarskim vladama! Najceci broj stranih intervencija, citaj neopravdanih napada na druge drzave, Amerikanci su otpoceli kad su demokrate bile na vlasti, dakle opet levicari! Desnicari su opasnost po sopstvenu naciju, skloni diktaturi i maltretiranju svojih gradjana, levicari opasnost i za seve i citav svet!
   (sir oliver, 24. maj 2020 10:06)

  # Link komentara

 2. Tokom virusa demokratija je bila suspendovana u vecini zemalja. Narod se tokom virusa odmorio i samoorganizovao i sada ce biti protesti svuda gde su tokom virusa vlasti pokusavale sa uvodjenjem diktature
  (tengra, 24. maj 2020 09:37)

  # Link komentara

 3. Sav fasisticki olos na jednom mestu i niko da ne smisli nesto kreativno, pih....
  (no pasaran!, 23. maj 2020 22:36)

  # Link komentara

 4. Bukvalno u celoj istoriji desnicari,ultranacionalisti,radikali NIKADA nisu nista dobro doneli svojim zemljama.Od Hitlera oa na dalje, svi oni koji za sve probleme ne krive nikad sebe i svoju drzavu nego je uvek problem neko drugi,neka manjina im ne da da budu prebogati i najbolji,neka strana sila,neki strani placenici i domaci izdajnici, neko ko ih mrzi jer su najbolji,a oni su pametni,idu mimo celog sveta, svi za nazadovanje, sto manje skole i kulture, a sto vise crkve,vernika,nekulture,zakona, i samo sto glasnije i bahatije vikati popularne parole.
  (Trica, 23. maj 2020 22:11)

  # Link komentara