1. Pa sa tim opstinama se sve i zavrsava. U Vojvodini, Sumadiji, zapadnoj Srbiji virusa vise ni nema. Cak je i Beograd na izmedju 1 i 2% pozitivnih dnevno. Ovi dole su lumpovali po slavama za Djurdjevdan pre dve nedelje pa isli na posao posle toga i taj rep se sad vuce. U Vranju se zarazili na proslavi rodjenja deteta kolege, pili iz istih casa, strasno. A mi u Vojvodini u to vreme smo jos nosili maske i drzali distancu. Ali opet tezih slucajeva vise nema, ovo se pretvorilo u obicnu prehladu, to je sve.
    (Jovan, 23. maj 2020 09:35)

    # Link komentara

  2. @max
    Znaci neko moze malo da bude zarazen HIV-om i da ne bude tako strasno?
    (bla bla, 23. maj 2020 09:12)

    # Link komentara

  3. I dalje se junačimo. Nadam se da nas budućnost neće demantovati.
    (Inoćentije, 22. maj 2020 22:31)

    # Link komentara

  4. Leskovac,Vranje,Smederevo,Zajecar...
    Nema kraja
     (dragan, 22. maj 2020 21:51)

    # Link komentara

  5. Otvorili su granice, dozvolili medjugradski saobracaj, potpuno su opusteni, glume super stanje, idu izbori, mora sve sareno da bude. Imamo najgori odnos prema broju obolelih u odnosu na broj stanovnika u regionu. Takodje i smrtnih ishoda. Ovde se to predstavlja kao uspeh. Kao fol pobedili smo koronu. Kao sto smo i NATO onomad pobedili. Ponavljam, sve zarad izbora, a posle...posle kad nas snadju i korona i recesija necemo znati gde se nalazimo. Hoce li nas to bar malo opametiti? Tesko.
    (Zokica, 22. maj 2020 20:40)

    # Link komentara

  6. Potrebno je poraditi na terminologiji. Nisu svi pozitivni niti bolesni niti zarazeni. Covek bez simptoma ili cak sa lakim simptomima nije bolestan jer ako bi tako vazilo onda bi mogli da kazemo da smo svi mi konstantno od rodjenja bolesni, stalno imamo ili neku prehladu ili kijavicu ili alergiju ili nas boli glava ili imamo neku bakteriju... Takodje je upitno da li smo zarazeni jer ce sigurno kod 2/3 ljudi mozda da pokaze prisustvo virusa a sad koliko, zivog ili mrtvog, dokle je stigao...
     (max, 22. maj 2020 20:19)

    # Link komentara