1. Za sebe nemaju a nama poslali 11 aviona medicinske opreme i sada ja treba da verujem onima što ne vole Putina da oni stvarno nemaju, to je isto kao i kod nas ovi što ne vole Vučića pa su vikali kako ništa nemamo kako ćemo bez brašna ostati itd... Ljudi, verujem ono što vidim i skidam kapu i našoj Vladi kao i Ruskoj i Kineskoj a svi ostali da se pokriju ušima.
    (bole, 4. april 2020 20:40)

    # Link komentara

  2. Panika vlasti sigurno nije srazmerna broju obolelih, verovatno i zaraženih. Putinova poseta bolnici sa sve skafandrom, ako je trebalo da umanji paniku, verovatnije je imala kontraefekat.
    Podatke o broju zaraženih nema niko. Kakvim procenama barata vlast, takođe je malo relevantno, osim ako znaju od kada traje širenje virusa. takođe da fabrikuju strah od epidemije kako bi Putin ostao doživotno na vlasti, i to je malo verovatno jer bi to i bez virusa.
    U Rusiji je isto kao i kod nas jer je kod nas kao i u Rusiji. Javno svi veruju u sve što vlast servira, a intimno niko im ne veruje ništa. Iskustvo.
    (Cinique, 4. april 2020 20:33)

    # Link komentara

  3. Oftamolog koji samoinicijativno ide u drugi grad da odnese zaštitnu opremu? U vreme nestašice kad se za zaštitnu opremu bukvalno otimaju vlade Nemačke i Amerike? A u bolnicama će prihvatiti i koristiti opremu koju donese neko s ulice? Ko zna, možemo samo da nagađamo, ali ne deluje baš uverljivo. Zašto je mnogima dovoljno da neko/bilo ko/ bude protiv zvanične Moskve, pa da ga odmah proglase za dobrog, hrabrog i ispravnog, premda o njemu ne znaju baš ništa?
    (Radojko, 4. april 2020 19:56)

    # Link komentara

  4. Doktorka nije privedena zbog sirenja panike i laznih informacija vec zbog krsenja uvedenih mera o ogranicenom kretanju.
    Krenula je navodno u drugi grad da nosi medicinsku pomoc.
    Vec je pustena na slobodu i dobila je manju novcanu kaznu i nista vise.
    (Dusan Stamenkovic, 4. april 2020 19:50)

    # Link komentara

  5. Ako drug Putin kaže da je brojka 100, biće 100 iako je recimo 35 ili 3890.
    (analiza, 4. april 2020 19:25)

    # Link komentara

  6. Zivim u Moskvi i moram da kazem da su Rusi jako disciplinovani. Iako nemaju policijski cas, nema ama bas nikoga na ulicama, grad je pust. Sto se tice broja zarazenih, on je jako mali. Ali treba uzeti u obzir da Rusima treba viza za Evropu i da su pod sankcijama. I tako nema puno komunikacije sa drugim drzavama.
    (Realno, 4. april 2020 19:20)

    # Link komentara

  7. Specijalista oftamologije!?
    Nisam stručan ali mogu da pogledam.
     (Nenad, 4. april 2020 18:45)

    # Link komentara

  8. Putin uveo zakon za FAKE novosti. Doktorka se borila za pravdu...a to je u Rusiji FAKE news!Podrška Doktorka,hrabra i odlučna žena.
    (Saša, 4. april 2020 18:31)

    # Link komentara

  9. I... Šta ovde nije jasno...? Pošla da odnese tetki lekove...?
     (Oliver, 4. april 2020 18:26)

    # Link komentara

  10. Divna jedna zemlja ta Rusija
     (Dukeland, 4. april 2020 17:57)

    # Link komentara