1. DS i Dveri su u protivprirodnom bludu. Pod hitno raskinuti tu koaliciju i DS samostalno na izbore pa šta bude.
    (Đorđe, 25. februar 2020 22:28)

    # Link komentara

  2. @ DS ima iste stavove koje ima Vucic i trebali su moliti Vucica da ih stavi na svoju listu.
    [Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Igor, 25. februar 2020 07:58)

    To može da bude mišljenje nekog ko podržava SNS. Znajući kako i kada je nastao SNS, može se reći da je Vučić 'obukao' stavove DS.
    (A., 25. februar 2020 13:03)

    # Link komentara

  3. DS prakticno ne postoji vec nekoliko godina.
    (Igor, 25. februar 2020 11:09)

    # Link komentara

  4. UDBA ih napravilia, UDBA ih rastura...

    Da je "opozicija" iz 90-ih nastala stvarno iz građanskih pokreta, danas bismo bili u rangu sa Slovenijom, ovako već 3 decenije nas kao slepce drži hobotnica koja je pustila svoje pipke u svaku poru društva i bez čijeg aminovanja ne možete ništa da uradite.
    (Veliki brat, 25. februar 2020 10:40)

    # Link komentara

  5. DS je bila velika stranka koja je upropašćena interesima pojedinaca, DS je potrebna demokratiji, jer su ovi sada suspednovali demokratiju. Bojkot nije dobar ali verovatno u ovom momentu jedina prava stvar jer fer i demokratski uslovi za izbore ne postoje. Neka to bude i kap u moru ali vlast je suvise bavi bojktom zno znaci da im ipak smeta, licno necu izaci na izbore i makar na taj nacin pokazati nezadovoljstvo aktuelnim rezimom koji nas je osiromasio do iznemoglosti
    (moglo je bolje, 25. februar 2020 10:11)

    # Link komentara

  6. bebina kuhinja otvorena vidim
     (sasac, 25. februar 2020 10:00)

    # Link komentara

  7. Demokratska stranka nema rešene finansije i jedinu nadu za opstanak dosta funkcionera iste, vide u učestvovanju na izborima i prelazak 3% pa da se uhlebe. Bavljenje ozbiljnom politikom im nikada nije bila jača strana.
    (Vlada, 25. februar 2020 09:52)

    # Link komentara

  8. Žalosno, ali tako je. Niko od njih nema ni približno snagu jednog Mićunovića sa početka, jednog Zorana Djindjića (možda i najbolji političar na srpskoj sceni u poslednjih sto godina), a ni najslabijeg od njih Borisa Tadića. Svi ostali su bili dobri "pomoćnici" i dobri na lokalu (Pajtić-NS, Ješić- Indjija, Djilas-Bg, Živković-Ni, itd). A onda je vlast i para "udarila u glavu" i srušila osnovno demokratsko načelo. Mislim da će proći još vremena da se na demokratskoj sceni pojavi jaka ličnost da naslesi pomenuti trojac sa početka teksta. Do tada, moliti se Bogu, da Srbija "ne legne" pošto je odavno "pokleknula".
    (dekidj, 25. februar 2020 08:50)

    # Link komentara

  9. Poslanici DS bojkotuju sednice sadašnjeg saziva Skupštine. Zašto bi hteli na izbore, tj. da budu poslanici buduće Skupštine?
    Zato mislim da je ovo što pišu "Novosti", a prenosi "Tanjug" neistina. Ako je istina, svi koji se ne slažu sa bojkotom izbora neka istupe iz DS i neka izađu na izbore, samostalno ili neka se priključe nekoj drugoj stranci koja ne bojkotuje izbore. Ali ne, oni bi verovatno hteli da idu na izbore koristeći za kampanju novac i ime DS.
    (A., 25. februar 2020 08:34)

    # Link komentara

  10. Treba sto pre smeniti Lutovca inace ode DS u proslost
    (Kasper, 25. februar 2020 08:28)

    # Link komentara

  11. - Njima se još od 2012. kada su otišli u opoziciju stalno dešavaju nekakvi "veliki potresi".
    - Sujetno i nesposobno rukovodstvo nije u stanju da konsoliduje stranku a nezrelo i apatično članstvo ne ume ili ne želi da na vrh stranke dovede pouzdane, sposobne i nekompromitovane ljude.
    (Miloš V, 25. februar 2020 08:11)

    # Link komentara

  12. Podrska Lutovcu.
     (slobodan, 25. februar 2020 08:10)

    # Link komentara

  13. DS ima iste stavove koje ima Vucic i trebali su moliti Vucica da ih stavi na svoju listu.
     (Igor, 25. februar 2020 07:58)

    # Link komentara

  14. Ja sam za SzS ali su pogresili sto nisu ovakav skandal obelodanili mnogo ranije a ne sve u zadnjem momentu.
     (Maja, 25. februar 2020 07:55)

    # Link komentara

  15. Sta se dobija bojkotom, to da sa ulice moze da se vice da izbori nisu legitimni? Po cemu nisu legitimni?
    Po tome ato stranke koje ve jedva preci cenzus nece da uvestvuju u njemu? Drugo, u Sapcu je Zelenovic u ime DS-a na vlasti vec nekoliko mandata. Sta DS radi, hoce da vlast u Sapcu preda SNS-u?
    Nazalost bojkot je samo manja sramota trenutno opozicije od izlaska na izbore, jer SNS ce ih razapeti. Vucic je uzeo sve jednu temu i Vlasti i opozicije i dobro ih drzi u svojim rukama. Opozicija nema sta "novo" da ponudi,a realno nema ni ko.
    Jedino sto narod realno i ispravno zameri Vucicu je bahatost i dramaturgija i slicne gluposti. Sto se tice ostalog nazalost trenutna opozicija moze da mu pljune pod prozor.
    Kako je smanjen cenzus na 3% mozda je ovo sansa za neke nove ljude, stranke, da se ukljuce aktivno u politiku pa za nekoliko godina da se oko njih formira kostur za obaranje ove Vlasti (tamo negde krajem dvadesetih).
     (lemi, 25. februar 2020 07:28)

    # Link komentara