"Napuštam partiju"

Predsednik opozicione crnogorske političke partije Crnogorska Vladimir Pavićević objavio je na društvenim mrežama da napušta partiju.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. on će na kraju osnovati partiju u kojoj će biti jedini drug član, a onda će i tu dati ostavku zbog političkih i ideoloških razmimoilaženja...
    (mladići borovi, devojke jele, 28. januar 2020 14:39)

    # Link komentara

  2. Ko je on?
     (sandokan, 28. januar 2020 14:05)

    # Link komentara

  3. Ni meni nije jasno šta si tražio tamo.
    Ti si častan čovek.
    Biraj društvo.
    Sve najbolje legendo!
    (pravi delija veran je ko pas, 28. januar 2020 12:38)

    # Link komentara

  4. Razborita odluka Vladimira Pavićevića.Ovo što propagira i vrši vlast u Podgorici više nije svetonazor, već brutalna i otvorena diktatura,fašizam, anticivilizacijsko ponašanje uz obrise najprimitivnijeg arhetipskog plemenskog nasilja i osvete. Uriniranje po srpskoj trobojci, premlaćivanje mladića na etničkoj osnovi. Umesto čojstva i junaštva koje je krasilo istoriju Crne Gore, vrhunske filozofije i religije Njegoša, svetosavskog duha, kosovskog zaveta, jedna manjina koja je uzurpirala vlast i državu, krivi svoj narod koji na najlepši i najdemokratskiji način brani konačno svoju dušu, biće, svetinje SPC, jedinstvene majke Crkve koja nije infrastruktura velike Srbije, već baza najviših dometa i kontinuiteta duhovnosti na našim prostorima, ali očigledno i najdemokratskija institucija čak i po evropskim standardima za koje su neki umislili da su samo birokratska ideja, a ne suštinski cilj.
    (slađa, 28. januar 2020 12:25)

    # Link komentara

  5. Lažni opozicionar. Jedini čovek koji je javno priznao da ima i crnogorski i srpski pasoš, što država Crna Gora ne dozvoljava. Kako su dali čoveku sa srpskim pasošem i crnogorski bez ispisnice?
    (Nikola, 28. januar 2020 12:16)

    # Link komentara

  6. Dobro je da ostaje u Crnoj Gori, vec sam pomislio da ce opet nazad u Srbiju :-)
    (sivonja, 28. januar 2020 12:09)

    # Link komentara

  7. čovek je patriota crnogorski, izuzetan intelektualac. kao poslanik u srpskom parlamentu više nego izuzetan.

    međutim, išao je na litije i podržao proteste naroda a to ovi graDŽAnisti iz ove tzv. Crnogorske partije mu nisu mogli oprostiti. jer po njima biti Crnogorac znači biti antiSrbin, a to Pavićević nije.

    ishod, on će u neku drugu građansku partiju koja podržava proteste (verovatno Demokrate) a ova tzv. Crnogorska partija će na smetlište istorije zajedno sa DPS ili će se utopiti u SD ili SDP koji su isto protiv crkve u CG. tu nema razlike među njima.
     (analitičar, 28. januar 2020 11:58)

    # Link komentara