Prvi poraz Džonsona

Vlada britanskog premijera Borisa Džonsona danas je, prvi put od izbora u decembru, pretrpela poraz u parlamentu .

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Da je imala pameti, EU je trebala da NAJURI Britaniju iz zajednice odmah nakon glasanja za Brexit, pa kom opanci, kom obojci, a ne da se sa njom razvlaci ko macka s macicima, pa bi dosad sve doslo na svoje mesto, a ne da su tek na pocetku!
    (Duplo golo, 21. januar 2020 09:56)

    # Link komentara

  2. Prvi poraz Džonsona

    Biće toga još.
    (Nikodem, 21. januar 2020 07:40)

    # Link komentara

  3. Vest nije potpuna. Treba istaci da je upravo Dzonson pre izbora obecao bas ovo sto je Dom Lordova izglasao. Samo su ga resetovali, jer i on, kao i Tramp i jos neki politicari koje svi dobro znamo, obecava jedno, a radi drugo...
    (B, 21. januar 2020 01:26)

    # Link komentara

  4. nebitno, boris ima veliku vecinu u donjem domu koji se konacno pita. da ne bude zabune, EU drzavljani u svakom slucaju zadrzavaju svoje pravo da automatski ostanu gradjani sa britanskim prebivalistem, ali vlada odbija da im izda fizicki dokaz prebivalista, tj. 'reidence permit', posto u britaniji ne postoje licne karte i gradjani (britanci) koji npr. nemaju vozacku dozvolu zapravo nemaju nikakav dokument kojim dokazuju identitet osim pasosa. EU drzavljani se boje im obican online registar u kome se vode kao osobe sa birtanskim prebivastem nece biti dovoljan kada npr. budu trebali da lete sa bilo koje destinacije ka britaniji, tj. kuci. to je otp. ukratko, a malo sadrzajnije od ove vesti na b92.
    (andreas kisser, 20. januar 2020 23:46)

    # Link komentara