Kijev se predomišlja

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Vadim Pristajko izjavio je da će Kijev ponovo razmotriti mogućnost uvođenja mirotvoraca UN u Donbas.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
  1. Neka mi nasi patrijote samo odgovore na jedno pitanje...da li bi vi albancima dali to sto rusi traze u Ukrajini? Ili madjarima u Vojvodini...
    (Deda Žika i Milan, 14. decembar 2019 18:59)

    # Link komentara

  2. Nije Putin lud, samo toliko!
     (acca, 14. decembar 2019 18:13)

    # Link komentara

  3. Каква фотка!!! Камиончина уз свитање , и уз слану се пробија...
     (ултра пфк, 14. decembar 2019 18:04)

    # Link komentara

  4. Minski sporazum kaze da se odrze lokalni izbori pa da se teritorija vrati Ukrajni. A to izgleda ovako : Proruski policajci i dalje vrse duznost samo u ukrajinskim uniformama, carinici prema Rusiji su opet lokalni Rusi, organi lokalne samouprave su izabrani od lokaknog stanovnistva i ná kraju, sve tó móra financirati Kijev. Sa ovom semom Rusija i dalje ima uticaj u Ukrajni. Rusija je ta koja sto pre zeli sa se to implementira, zapadnjaci i Ukrajna bi zelela da kao Hrvati Olujom sve zbrisu pa onda da oni o svemu odlucuju.
     (Alex, 14. decembar 2019 18:01)

    # Link komentara

  5. braco, nas niko zivi na ovom svetu ni za kosovo ne pita, a kamoli za neke udaljene, velike i mnogobrojne zemlje poput ukrajine i rusije... mnogo smo bre jadni. a jos smo jadniji sto se trpamo gde nas niko zeli, nece i ne zove... osim kad nas putin uvredi i ponizi zbog masakra u srebrenici...
    (nikad pod aziatskom cizmom, 14. decembar 2019 17:11)

    # Link komentara

  6. Vidim ja ovde niko ne razmislja sta zele Rusi iz Donbasa, pa cak ni Putin, a mozda on i igra neku igru ko ce ga znati. Nesto mi se cini da Donbas ne razmislja da ima ikakvog posla vise sa Ukrajinom, a prilicno su mocni da sprijece bilo kakav UN, mirotvorce i te fazone koji bi pravili put ka upadu Ukrajinske vojske i nekog blickriga koji je se desio u Krajini, ili politickog kraha kao sto se desilo u Slavoniji.
    (Nikola, 14. decembar 2019 15:36)

    pokusavaju Rusi da srede da Donbas ima prava veta na ulazak Ukraine u NATO...
     (sibke, 14. decembar 2019 17:05)

    # Link komentara

  7. Ovi rade dobro, samo što su još uvek na početku.
     (micaiz kafica, 14. decembar 2019 16:38)

    # Link komentara

  8. Zasto se muce i naprezu svoje mozgove i onako skromnih mogucnosti, kada im je Putin vec sve rekao i objasnio.
    (Nata, 14. decembar 2019 16:32)

    # Link komentara

  9. Vidim ja ovde niko ne razmislja sta zele Rusi iz Donbasa, pa cak ni Putin, a mozda on i igra neku igru ko ce ga znati. Nesto mi se cini da Donbas ne razmislja da ima ikakvog posla vise sa Ukrajinom, a prilicno su mocni da sprijece bilo kakav UN, mirotvorce i te fazone koji bi pravili put ka upadu Ukrajinske vojske i nekog blickriga koji je se desio u Krajini, ili politickog kraha kao sto se desilo u Slavoniji.
    (Nikola, 14. decembar 2019 15:36)

    A je li vidis da su ruski pobunjenici otcepili deo teritorije Ukrajine? Ne pricamo ovde o Krimu, vec o Donbasu. Istorijskom delu suverene drzave. Znaci podrzavas pobunjenike i otcepljenje? Pa tako su onda i nama sa pravom otcepili Kosovo. Nema tu dvostrukih arsina.
     (M. Radosavljevic, 14. decembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  10. Minski sporazumi podrazumevaju amnestiju i specijalni status za Donbas. I to pre svega, pa je jasno da ovaj gospodin ima o čemu da razmišlja i šta da radi u okviru Minskih sporazuma.
     (Dejan, 14. decembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  11. Ako su budale Dombasda prihvate UN pa da im bude oluja 2.
     (max, 14. decembar 2019 16:03)

    # Link komentara

  12. Vidim ja ovde niko ne razmislja sta zele Rusi iz Donbasa, pa cak ni Putin, a mozda on i igra neku igru ko ce ga znati. Nesto mi se cini da Donbas ne razmislja da ima ikakvog posla vise sa Ukrajinom, a prilicno su mocni da sprijece bilo kakav UN, mirotvorce i te fazone koji bi pravili put ka upadu Ukrajinske vojske i nekog blickriga koji je se desio u Krajini, ili politickog kraha kao sto se desilo u Slavoniji.
    (Nikola, 14. decembar 2019 15:36)

    # Link komentara