1. Zatvoriti granice EU,oni dolaze preko Bugarske i Grčke koje su
    članice EU.
     (Tale'S, 11. decembar 2019 19:14)

    # Link komentara

  2. Tek ce oni videti sta ih je snaslo Sa migrantima ovo je tek pocetak a plasim se da ni srbija nece proci bolje...
    (Jagodinac, 11. decembar 2019 18:16)

    # Link komentara

  3. Nesposobne države !!!
     (chema, 11. decembar 2019 17:37)

    # Link komentara

  4. Где би војска него у касарне.
    (Вања, 11. decembar 2019 16:59)

    # Link komentara

  5. Švajcarci najpametniji. Primili one za koje im EU dala pare i primili neki sitan broj za koji odlucili da ce primiti. Pre 2 godine bio veci broj migranata na granici sa Francuskom, oni sve to vratili nazad. I kod njih se tacno zna, migranti imaju svoju zgradu tj smeštaj. Imaju svoje identifikacione kartice sa kojim izlaze i vracaju se u zgradu. Tacno znaju za svakog ko je usao u zemlju, ko je gde i ko je cak u koje vreme izasao npr da proseta. Neko ce reci da deluje kao zatvor, ali hocete migrante na ulicama i ne znate nista o tim ljudima ili pak bolje ovako? Imaju dnevni iznos za trosak kada izadju, uvode ih u svoj sistem i to tako treba. Svakako ce oni njih kasnije zaposliti i vratice im novac kroz porez. Na Balkanu skroz suprotno, niti znaju broj koji su usli, setaju auto putevima i putevima, smaraju ljude po pumpama, ne osecas se lagodno. Proslog leta sam hteo sa porodicom da stanem na jednoj pumpi u Srb i video par grupa i svi gledaju u auto i vas. Nije lep osecaj, ne gasim auto i nastavim dalje. Toga u CH nema, treba biti ozbiljan i ozbiljno shvatiti neke stvari. Zna se da su maltretirali vise ljudi po Bg samo novine ne pisu o tome. Ako ste Beogradjanin, ili bilo ko rodjen u toj Srbiji ne smes da se plasis nekog stranca na ulici koji je pritom ilegalan. Drzava koja to dozvoljava da njihovi gradjani koriste druge prolaze da obidju neku masu to nije drzava vec banana.
    (kako da ne, 11. decembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  6. Da, a isti njihovi sluzbenici iste te migrante prebacuju preko Drine za pare. Javna tajna a onda se prave blesavi kao da zatvore granicu. Hmmm
    (Boško, 11. decembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  7. Taj Bihać, a i sama Cazinska krajina, je nekada bilo područje veoma prijatno za život, svih koji su tamo živeli. Ali, prokleti rat ... i sve što je sa njim došlo. Tako da ova tužna epizoda sa migrantima predstavlja samo prirodan nastavak tragedije koja je davno započela.
    (Petar, 11. decembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  8. Nismo ih deportovali nego izmestili. Sram vas bilo.
     (PunoImeIPrezime, 11. decembar 2019 16:14)

    # Link komentara

  9. Mjestani strahuju cuj to pa pitajte mjestanje Kladuse i Bihaca dal je njih iko pitao bili htjeli migrante ili ne.
     (Aleksandar, 11. decembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  10. Ovaj bi sad zatvarao a i oni su tako stigli...
    (Au, 11. decembar 2019 15:18)

    # Link komentara