"Pozivaju na linč Kusturice i Handkea"

"SDA ponekad nastupa kao da je teroristička organizacija, a ne politička partija, koristeći često u svom javnom obraćanju pretnje i poziv na linč."

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ovde nije problem da se ratuje, nego je problem, Kako pravdati istinu! Kad zaigras mecku, onda treba da pratis, sve detalje I uvek reagujes! Problem je sledeca stvar, svi smo bili deca I onda I ako slazes drzis se svoje price I kazes I kazes I kopas se do iznemoglosti da sakrijes ono sto si Sam zajebao, jer si svestan posledice kind ce jednog Dana kad tad izaci na videlo, Ali naravno ti si I dalje dete I dalje se trucks besumucno da sakrijes.. Nazalost problem svih nas svi gledamo zrtve su to!Ali nikako da kazemo ej razbio si prozor, a to povlaci da ga platis! Lakse me reci e to si me kaznio a ja nisam ga razbio, I ako si ha razbio! Tesko na ovim prostorima da se kaze na Sam zapoceo a onda Sam smislio najbolji nacin da to opravdam tako sto nisam ja, vec je onaj drugi,sto kaze ej bre razbio si prozor!
    (Anon, 11. decembar 2019 20:16)

    # Link komentara

  2. Realno, Kusturica bi trebalo debelo da odgovara zbog enormnog trosenja javnih sredstava u privatne svrhe, a Handkeu bas i nije bilo pametno podrzavanje Milosevica, cak i za one koji su protiv Zapada i njihove fasisticko, korporativne i zlocinacke politike protiv onih koji im se suprotstavljaju, jer je Milosevic najvise ojadio sopstveni narod, tu nema dileme. A linc ne podrzavam svakako.
     (chombe, 11. decembar 2019 18:10)

    # Link komentara

  3. Novi Salman Ruždi. Čak dva.
    (Teodor, 11. decembar 2019 17:55)

    # Link komentara

  4. Za Bošnjake je stradanje u ratovima 92-95 isto kao za Srbe Kosovo, to je taj nivo žrtve, zato su i reakcije slične, uglavnom iracionalne.
     (Ljevičar, 11. decembar 2019 17:09)

    # Link komentara

  5. Danas sam sa drugovima pričao o vremenu. Pao sneg i razmišljamo da odemo na skijanje. Drugarevoj cerkici u zubici počeli da rastu, pa smo svi morali da ga malo zezamo, jer ne spava. Drugarica dobila unapredjenje, pa smo išli na čestitanje. O ratu smo zadnji put pričali u osnovnoj. Da je sreće, tako bi svi.
    (miki, 11. decembar 2019 17:05)

    # Link komentara

  6. Samo nacionalizam u medijima, da malo zaboravimo koliko dobro zivimo.
     (equeliZer, 11. decembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  7. Ništa još nije završeno na ovim prostorina, bojim se još većeg i krvavijeg sukoba u narednim godinama, posebno imajući u vidu suprostavljene interese najvećih vojnih sila. Region će biti kao Sirija !!!
     (Boris Banović, 11. decembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  8. Potpuno opravdano! Da je obrnuto, Srbija bi još gore postupila!!!
    (Zorica, 11. decembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  9. Bojkot Handkea praktikuju Turska, Hrvatska, Avganistan, albanska Makedonija, Albanija i BiH (neki deo) i tu je sema ponasanja ocigledna.
    Sa obzirom da im je to uobicajeno ponasanje ne znam zbog cega bi se uzbudjivali svi ostali.
    (Teskas, 11. decembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  10. Tamni vilajet otomanske Turske! Toga više nema ni u Turskoj posle Ataturka.
     (Ahtung, 11. decembar 2019 15:18)

    # Link komentara

  11. U kakvo ludilo je svet upao. Možda je veliki rat već počeo? Saznaćemo u budućnosti.
     (Majkl Džondar, 11. decembar 2019 15:18)

    # Link komentara

  12. Kusta je konacno u "dobrom drustvu".
     (xxoo, 11. decembar 2019 15:11)

    # Link komentara