Trampa su ostavili potpuno samog

Predsednik SAD je "potpuno izolovan" u svom stavu protiv propisa o zaštiti okoline i u svojoj borbi za "deregulaciju klime", izjavila je francuska ministarka.

Izvor: Beta/AFP
Pošaljite komentar
  1. Sta vam vrede propisi ako Kina i Indija koji su najveci zagadjivaci, proizvodeci vase djubre, ne postuju te iste propise?
    (kzen, 9. decembar 2019 06:31)

    # Link komentara

  2. Da, ali nisu oni izolovali Trampa nego se on sam izolovao. Kao što sistematski uništava i sve institucije američke politike (i društva), uključujući i istituciju predsednika. Tramp je nešto kao himera Kaligule i Luja XIV sa demagogijom Musolinija. Nešto kao njemu omiljeni Kim Džong Un, samo sa još glupljom frizurom.
    Ni jedan globalni proces ne počinje jednim čovekom ili jednim trenutkom, ni idiokratija u USA nije došla iznebuha, ali kada je Tramp ušao u Belu Kuću, to slobodno može da se uzme kao datum početka idiokratije kao globalnog sistema. Do tada je čak i u USA idiokratija bila sporadičnog karaktera.

    Možda je Tramp u ponečemu izolovan, ali iza njega je multimilionska armija idiota i uopšte ne samo američkih.
    (CATAPA, 9. decembar 2019 05:02)

    # Link komentara

  3. Pokusacu ako mogu da vam dam samo manju sliku kako globalno zagrevanje radi. Potroseni su oko 100 milijarde americkih dolara da naucnici preprave svoje grafikone i prikazu kako je T u porastu (mada je niza nego pred 60 god.). Onda je formiran ICTP koncern koji ce izdavati kartice za zadagjivane, i koji jedini moze da prodaje te kartice svim drzavama sveta. Sada, recimo kompanije u Kini zagagjuju 11 miliona jedinica godisnje, u Indiji 3.4 miliona jedinica itd. Sa novim zakonom, oni ce i dalje moci zagagjivati, ali sada recimo Kini ke prodati kartice za zagagjivanje od 22 miliona jedinica, Indiji 7 miliona jedinica itd, znaci sada ce zagagjivati duplo, ali ce ovaj put da placaju zato. Na racun svega toga, firme ce morati dici cene proizvoda i sve ce to platiti potrosac, a mafijasi u tom ICTP koncernu ce zgranuti trilione dolare svake godine.
    Eto zato trube na sva svona o global warningu preko svojih placenih poltrona koji ubedjuju vlast u svojim drzama da mora de se ide na green energy.

    Pozdrav
    (Zoran Spasovski, 9. decembar 2019 04:49)

    # Link komentara

  4. Ti zakoni su nacin za kradju novca!
    Tramp je u pravu!
    (Ivan, 9. decembar 2019 00:16)

    # Link komentara

  5. Pa da, ali on sam je duplo većo od svih vas zajedno, kunjara, a još je i u pravu :))
     (EU Citizen, 8. decembar 2019 20:33)

    # Link komentara

  6. Srb In, da li znaš koliko ptica godišnje ubiju vetrenjače? Da, i zaštićenih vrsta. Nema čiste energije, svuda se neka ekološka cena plaća.
     (Nino notar, 8. decembar 2019 20:24)

    # Link komentara

  7. Čista preraspodela resursa, nigde veze sa klimom. Ozbiljna prevara.
    (Beograđanin

    Najveca djavolja prevara je kad te ubedi da on, djavo, ne postoji.


    Naftni lobiji, industrija uglja, hemijski koncerni i ostali trovaci planete, trose veoma malo resursa sireci teorije zavere, lazne vesti....preko socijalnih mreza, medija
    Na zalost, poprilicno je mnogo naivnih ljudi,koji mogu da poveruju u sve.

    Npr. Trump, zastupnik najgoreg u Americi, tvrdi da zvuk vetrenjaca (cista energija, koja me zagadjuje) izaziva rak. To je toliko glupo, ali ipak postoje ljudi, koji veruju u to.
    (Srb In, 8. decembar 2019 20:18)

    # Link komentara

  8. Tako će biti i sa STO. Ili će promeniti politiku ili će biti izolovani a ni Amerika ne može sama.
     (Sloba, 8. decembar 2019 19:54)

    # Link komentara

  9. Čista preraspodela resursa, nigde veze sa klimom. Ozbiljna prevara.
     (Beograđanin, 8. decembar 2019 19:45)

    # Link komentara

  10. Tekst vise govori o "angazmanu" doticne nego u izolivamosti Trampa. Toliko je ocigledna medijska hajka na D. Trampa da prelazi u neukus i teror!
    ("Drajfus", 8. decembar 2019 19:13)

    # Link komentara