Automobil prevrnuo minibus na Novom Beogradu

Nekoliko osoba povređeno je oko 23.30 sati na Novom Beogradu kada je jedan automobil udario u minibus na kružnom toku kod zgrade opštine.

Izvor: B92, Tanjug, Prva
Pošaljite komentar
  1. Bahati drug član.
     (Vlad Rad, 7. decembar 2019 09:45)

    # Link komentara

  2. @(robertnbg, 07. decembar 2019 09:02)

    Sve si lepo objasnio. Međutim, kada je reč o kružnom toku kod Opštine Novi Beograd, sva pravila padaju u vodu jer su bele trake unutar toka do te mere izlizane da ih gotovo i nema. Prosto se ne vide. Tako da za opisanu nesreću, pored manijaka koji se zabio u minibus treba okriviti i kazniti JKP Beograd put.
     (Maksimilijan, 7. decembar 2019 09:21)

    # Link komentara

  3. kruzni tok se ne vozi geometrijski pravo vec sakbracajno pravo sto znaci da kada se vozi geometrijski u levi krug onda se saobracajno vozi pravo i pravo tj u traci se moze voziti do nestanka goriva vecina ne zna da se ne smeju presecati tri trake pri ulasku i tri pri izlasku iz kruznog toka kad se ulazi ne daje se zmigavac osim ako se izlazi na prvom izlazu kad se izlazi mora se blinkati pri promeni trake se daje zmigavac i tek ako je slobodna prelazi se u drugu traku isto kao i kad se vozi na ulici koja je prava kao strela ali kad ste kupovqli vozacke na foru niko vam to objasnio nije zato tu ima toliko sudara
     (robertnbg, 7. decembar 2019 09:02)

    # Link komentara

  4. Gomile mladih idiota svaki vikend voze kao da im je poslednji.
    (Gaston, 7. decembar 2019 08:56)

    # Link komentara