1. @ profesor
  Slazem se sa Vama, osim u jednom. Mr Mali je ministar ("sluga naroda") a ne obican kandidat. Zbog toga javnost, ukljucujuci tu i istaknute pojedince, ima pravo da u svakom trenutku iznese svoje misljenje koje se ne sme interpretirati kao pritisak.
  Pozdrav
  (R.P.F., 20. novembar 2019 17:33)

  # Link komentara

 2. Naravno da su svi krivi za prepisivačinu osim onoga ko je prepisivao. Odgovorna je komisija koja nije utvrdila plagijat, odgovorni su i Đilas i Jeremić jer je doktorat bio izložen kritici javnosti pre odbrane, a oni nisu reagovali, nego su se sada setili, kriv je i onaj Karapandža što je ćutao do sada. Kod doktorata treba uvesti ono kao kod venčanja: ko ima nešto protiv neka kaže sada ili neka ćuti zauvek. I onda bi se ovaj cirkus izbegao. Pravda za Malog!
   (Hari Seldon, 20. novembar 2019 16:32)

  # Link komentara

 3. Inace, penzionerka gdja. Vodinalic ima vojsku , policiju, tuzilastvo... pa moze da vrsi pritisak na malog i nemocnog Malog.
  (Jovan, 20. novembar 2019 16:27)

  # Link komentara

 4. Potrebno je preispitati ulogu svih nivoa odlučivanja o doktoratu, od sednica naučnog veća koje odobrava temu, preko izbora mentora, procedure preispitivanja plagiranja, izbora komisije za odbranu i na kraju verifikacije čitavog procesa. Rad je morao biti na uvidu javnosti pre odbrane i sve primedbe su morale da budu razmatrane od strane kompetentne komisije. Doktorantova odgovornost i uloga su poslednje u tom lancu. Na njemu je da ispoštuje zahteve institucije. Ovo razvlačenje čitave priče po medijima vrlo je površno i neozbiljno.
  (profesor, 20. novembar 2019 14:58)

  # Link komentara