1. Prosto ne mogu da verujem da ljudi na komentarima kazu " Canak je dobar volim da ga slusam"! Covek je klasican prevarant ka i Cedomir Jovanovic! Godinama uzimaju pare od gradjana Srbije i pricaju neku svoju pricu. Niko ih ne podrzava ali ih redovno zovu u emisije. E pa gospodo kometatori nije bitno da li je Kosovo i Metohija nase ili ne, vazno je boriti se za njega i odbranitiga bez obzira da li tamo ima 5miliona gradjana albanske nacionalnosti. Kazu politicari kao Ceda i Canak sta da radmo sa tolikom ljudima albanske nacionalnosti? Ja ih pitam a sta smo radili do sada? Treba ih ukljuciti u zivot Srbije ako treba Albanac moze i da bude predsednik ali treba da razumemo nesto svakom albancu, madjaru, slovaku, bosnjaku ova drzava treba da bude domovina a ne da gledaju preko plota da razjedine zemlju koju imamo!
    (Bulbuder, 24. oktobar 2019 07:53)

    # Link komentara

  2. Car je go! i Canak ispade kriv sto kaze ono sto je ocigledno...
    (LudZbunjenNormalan, 23. oktobar 2019 18:27)

    # Link komentara

  3. @Miki,

    sta bi ti da uvedes verbalni delikt zato sto iz necijih licnih interesa treba da se krije istina, najgore je sto u ustavu pise laž.
    Ja podržavam slobodu izražavanja, svidelo se to nekome ili ne.
    (Kosmopolita, 23. oktobar 2019 18:09)

    # Link komentara

  4. Kosovo je riznica enormnog rudog bogatstva i mineralnih resursa za savremenu industrijsku proizvodnju,koji cine Srbiju potencinalno najbogatijom zemljom u Svetu.Trenutno je iz tih razloga okupirana,inscenacijom albanskog pitanja,te se ne sme ni deliti ni zapostavljati,ni dozvoliti njena otimacina.
    (Miodrag Govedarica, 23. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  5. Koliko god ja ne volim ovog Canka, ali ovo sto je rekao u jutarnjem programu je sve istina. Mozemo mi da se busamo Kosovo je Srbija. Ali realnost je da na Kosovu postoji neka granica, i da se tamo ne moze uci bez dokumenata. Ako je Kosovo Srbija, zasto pojedini politicari, ili nekidan FK Crvena Zvezda nisu usli na Kosovo.Da se razumemo, Kosovo nije drzava, ali ovako kako je sada, nije ni Srbija. Ko misli drugacije, nek proba da udje na isto.
    Jedna stvar je sta mi volimo da slusamo, ali realnost je sasvim druga.Da li je to pravedno?? Pa nije, ali sada je tako.
    I sta bi mi sada kao Srbija, da nam kazu evo vam Kosovo?? Sta bi mi dole sa 2 miliona albanaca?? Jel bi isao od vas ko da zivi dole??
    (Mare, 23. oktobar 2019 16:43)

    # Link komentara

  6. Ne simpatišem ga ali u pravu je.
    (boem, 23. oktobar 2019 16:09)

    # Link komentara

  7. ovaj canak je totalni lik...rado ga slusam o cemu god da prica
    (pegule, 23. oktobar 2019 15:47)

    # Link komentara

  8. Duhovito, nema šta
    (sindikati, 23. oktobar 2019 15:47)

    # Link komentara

  9. Covek direktno iznosi stavove koji su u suprotnosti sa Ustavom zemlje u kojoj živi! Šta je zadatak državnih organa?
    (miki, 23. oktobar 2019 15:45)

    # Link komentara

  10. U pravu je covek 100 posto!
    (Kopa'nicki vuk, 23. oktobar 2019 15:43)

    # Link komentara