1. @Nije bas inteligentno , u Ras al ajinu nije nikad bilo Asadove vojske. Ona je usla u gradove koji se nalaze do 30km od granice I u Kobane I Manbidz, koji su par kilometara unutar te zone I tu nece biti povlacenja, izmedju ostalog, to su kurdima najbitniji gradovi, jer tamo oduvjek zive I cine vecinu. Svakako je ovo dobro za sve, Turska ce vratiti turkmene u gradove uz granicu, tu su I bili prije rata, kurdi ce dobiti vecinu u dva njima bitna grada, a Asad kontrolu skoro cijele zemlje. Rusija svoju zonu interesa, a Ameri su zaradili u ovom ratu na nafti I oruzju, a nisu imali zrtava, niti ogromne troskove, tako da svi osim obicnih civila mogu da slave.
     (Crnogorac, 20. oktobar 2019 19:39)

    # Link komentara

  2. @Nije bas inteligentno to -
    ovaj komentar Frans presa pominje "Sirijske demokratske snage" koje se u gradu predaju i dalje povlace pred Turcima, tako da ovde najverovatnije nije u pitanju Asad, vec neka od pro-zapadnih grupacija.
    (Samo da prokomentarisem, 20. oktobar 2019 18:35)

    # Link komentara

  3. Podrška za Kurde!
    (Vvghh, 20. oktobar 2019 17:48)

    # Link komentara

  4. Zar je moguce?? A skoro ste objavili vest kako Asadove snage zauzimaju gradove, Kurdi napreduju, Turci u problemu..? Sta je sad ovo, opsta bezanija??
    (nije bas inteligentno to.., 20. oktobar 2019 17:12)

    # Link komentara