1. Lik se povlači iz ratova, oni ga pljuju.
  (Majkl Džondar, 10. oktobar 2019 09:14)

  Nakon sto je zavrsio masakr i doveo narod do iznemoglosti.
   (Erdogannnn, 10. oktobar 2019 15:23)

  # Link komentara

 2. Dakle, kurdi su se silili samo zato sto iza njih stoji Amerika, sad malo prpa. Puna podrska Turskoj!!!
   (HARIS, 10. oktobar 2019 11:50)

  # Link komentara

 3. Napadaju ga demokrate, osvedočeni mirotvorci svuda po svetu. Tramp je za njih beba u smislu uvodjenja demokratije nosačima aviona.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr, 10. oktobar 2019 09:12
  ----
  Potpuno se slažem sa Vašim mišljenjem. Donaldu Trampu je jedina "mana" to, što do sada nije poveo nijedan rat?! Za "demokratsku" Ameriku to je skoro nezamisliv "greh". Nema "Breaking news"-a, u kome se, za domaću javnost, filuju izveštaji sa ratišta i prikazuju "vrline" samozvane "vodeće nacije" /leading nation/, kako su SAD nazivali mnogi američki predsednici. Posebno političari stranke koja sebe naziva Demokratskom. Više se ratni lobi u SAD i njihove evropske marionete kojima, zbog ratno-intervenističko-invazionističke politike, permanentno "kaplje lova" iz američke štamparije novca, boje mira nego djavo krsta. Tramp deluje "trapavo" i veoma često neshvatljivo ali, ne pokušava da izigrava svetskog policajca i vodi neprekidne ratove. Medjutim, zaista je ostavio Kurde na milost i nemilost Turcima, što je tipičan način ponašanja ove veleike sile. Niko nije važan osim, "svetih američkih interesa".
  (Zoran Knežević, 10. oktobar 2019 10:11)

  # Link komentara

 4. Da nije Tramp "uz pomoc Rusa" postao predsednik SAD tesko da bi svet imao priliku da vidi ogoljenu stvarnost americke "demokratije" kod kuce! O opticaju su najbrutalnija, legalna i nelegalna, sredstva blacenja predsednka koji je posle niz gidina prekinuo tradiciju podmetanja ratova od kojih je profitirala manjina. A ta manjina stvorila je monstruma unutar sopstvene drzave a pipke prosirila na sve cetiri strane sveta gde je dobila podrsku saucesnika u prljavim poslovima koji donose milijarde. Potkupljeni uticajni mediji nemaju personalnu hrabrost da razotkriju novi Votergejt.
  (Kaligula, 10. oktobar 2019 10:09)

  # Link komentara

 5. Lik se povlači iz ratova, oni ga pljuju.
   (Majkl Džondar, 10. oktobar 2019 09:14)

  # Link komentara

 6. Napadaju ga demokrate, osvedočeni mirotvorci svuda po svetu. Tramp je za njih beba u smislu uvodjenja demokratije nosačima aviona.
   (mr, 10. oktobar 2019 09:12)

  # Link komentara