1. Nadam se da će centralna vlast Indije zauvek ugušiti pobunu, bilo kojim sredstvima.
    (Samosvesna građanka, 23. septembar 2019 21:43)
    ---…--

    Koliko je ovo bolesno...
    (ajde, 23. septembar 2019 23:00)

    # Link komentara

  2. Ovi kopiraju "nas" samo na mnooogo većoj teritoriji,ili što bi Max Cavalera rekao War for teritory,pa ko za..ša,njemu...
     (War Inside My Head, 23. septembar 2019 22:11)

    # Link komentara

  3. Indijska vlada ukinula je 5. avgusta ustavnu autonomiju Kašmiru. Ova odluka izazvala je nemire i pobune među ljudima koji žive na graničnim područjima.


    Autonomiju Kašmiru je dao DŽevalhalal Nehru, odnosno vlada dok je on bio vlast, jer je Nehru pripadnik većinske zajednice koja je živela i sada živi u Kašmiru i dao im je još neke privilegije a istovremeno je glumio velikog rodoljuba Indije i glumio da istovetno voli sve narode koji u Indiji žive. Za Indiju je dobro što je autonomija nekadašnje oblasti Kašmir ukinuta, jer tamošnje većinsko stanovništvo već duže vreme želi da Kašmir postane nezavisna država. Nadam se da će centralna vlast Indije zauvek ugušiti pobunu, bilo kojim sredstvima.
    (Samosvesna građanka, 23. septembar 2019 21:43)

    # Link komentara

  4. No je najlepše kad dojučerašnji kolonijalisti u Indiji - Englezi, inače poznati po ljubavi prema katoličkim Ircima (koji su takođe hteli da budu samostalni) - danas, bez ikakvog blama, brbljaju o Kašmiru. A kad su se "povukli" iz Indije ostaviše Pakistan, uređen na demokratski, engleski način.
    (Eh, da nema tih divnih Engleza..., 23. septembar 2019 19:44)

    # Link komentara

  5. Politika je najvece zlo koje je moglo da se desi covecanstvu. Pre svega jer su politicari ljudi koji vladaju
    (ko-ometator, 23. septembar 2019 19:11)

    # Link komentara