1. @Mihalo
    U potpunosti se slazem tvojim komentarom, pa bi cak dodaon i ovo, sta
    godinama vec govorim i pisem: da nije PUTIN preuzeo vlast, Rusija bi danas
    izgledala kao danasnja Ex-Jugoslavija sa mnogo malih drzava kojima bi
    upravljao zapad. Zasto zapad (pogotovo SAD i VB) stalno „kljickaju“ Rusiju
    i uvode joj sankcije?
    Rusima, isto kao i Srbima NE treba demokratija, jer oni od demokratije, polako
    ali sigurno prave, odnosno, idu u ANARHIJU.
    (Cinjenice, 22. septembar 2019 23:00)

    # Link komentara

  2. Nije bitno koliko je neko "bitan" vec sta i kako radi za to vreme sopstvene drustvene "bitnosti". Niko nije savrsen pa ni Rusija, ali boljeg tesko da su mogli izabrati i postaviti da ih vodi gde ih vodi...
    A nece neki filmovi ili neciji komentari odredjivati ko je sta uradio i kakav bio, vec naravno realna istorija neke tamo 2100...
    (primer, 22. septembar 2019 22:33)

    # Link komentara

  3. @@Laki
    Da da, isto kao sto je u Srbiji 500e
    (Ivan, 22. septembar 2019 22:32)

    # Link komentara

  4. Zamislite prozapadnog predsednika Rusije kome se vec u prvom mandatu raspada ogromna drzava na bar 20 novih i krene krljanje i otimacina kao u SFRJ sa svim tim silnim oruzjem kojeg tamo ima. Ne hvala, neka ga za sada.
    (Rotshild, 22. septembar 2019 17:59)

    Da, za sada. Ali dokle? Nije ni Putin večan, zar ne? A ne pokazuje ni najmanji znak da sebi sprema naslednika, što znači da kad Putin PRIRODNO nestane, Rusija će se raspasti jer u tom trnutku neće biti drugog Putina, a nastaće žestoka borba za to mesto?!!!

    Dakle, na kraju jedina Putinova zasluga će biti što je raspad Rusije odgodio do kraja svog života?!!!

    Koliko god Putin ***možda**** bio dobar za Rusiju, za budućnost Rusije nije nikako dobro što njome vlada neprikosnoveni i nezamenljivi pojedinac! Istorija pokazuje da se to nikad ne završava bez teških lomova ako ne postoji sistem koji će obezbediti glatku zamenu!

    Ja bih više voleo da je Putin zaslužan za to što je za života postavio takav SISTEM u Rusiji, da bilo koji pojedinac, ma kako visoko bio, može u svakom trenutku da nestane, ali sistem preživljava i nastavlja da neometano funkcioniše. E, to bi bila prava zasluga po kojoj bi ga vredelo pamtiti, a ne zato što je odgodio katastrofu na 20 ili 30 godina!
    (Maslačak, 22. septembar 2019 19:26)

    Potpuno tacno. Da je drzavnik kao Bizmark ili Ataturk postavio bi temelje drzavi da postoji jak sistem jos 1.000 godina nakon njega, a ne "posle mene potop".
     (objava pls, 22. septembar 2019 22:25)

    # Link komentara

  5. @Deda Cvetko
    Mozda je prosecna plata 400$ ali nije nego je preko 600$ stim sto sa tom platom mozes ziveti bolje nego u EU sa 1000$. Svi troskovi za stanovanje ne prelaze 20$ ukljuceno,voda,struja,grijanje..
     (Tale'S, 22. septembar 2019 22:17)

    # Link komentara

  6. Citam komentare i mislim se da li reziser Bozidar Nikolic cita ove komentare. On je rezirao film Tri karte za Holivud i posto mu je film bio jako dobar bilo bi lepo da snimi i drugi deo. A scenario tj dijalog za scenario moze da nadje ovde na komentarima..
    (maksa, 22. septembar 2019 22:16)

    # Link komentara

  7. Radi vaše informacije prosečna zarada u Rusiji za avgust 2019 je 688USD, tj. 620EUR. U julu 2019 je bila 736USD ili oko 650EUR. Izvor:
    [link]
     (@Laki, 22. septembar 2019 22:01)

    # Link komentara

  8. @DEDA CVETKO
    Ma sta kazes? Libija razorena ratom, unistena, ima vecu prosecnu platu od mocne Putinove Rusije!? A od koje to “velike vecine zemalja EU” imaju vecu platu Libija, Zambija i JAR? Dakle, pricas neistine. Naravno da je neistina i ta plata od 670 dolara, pokusavas onu u Moskvi da predstavis kao rusku. Koja bi sve i da je tacna bila preniska. Prosecna ruska plata je oko 400 dolara. Dakle, bedna. Ruska ekonomija na nivou Spanije i Meksika. I to je Putinov “uspeh”? Da mu ekonomija bude na nivou zemlje koja ima 100 miliona stanovnika od Rusije?
    Necu ja do Libije, meni je odlicno tu gde sam, nego me cudi sto ti nisi otisao u Libiju, posto si tako zdusno navijao za rat tamo? Ili u Siriju, Irak? Iran? Sto ne ode u Rusiju, nego si pobegao u SAD da odatle slavis Putina i Rusiju? Dakle, licemer.
    (ooo, 22. septembar 2019 21:44)

    # Link komentara

  9. Da li Putin vlada čvrstom rukom? Da. Da li je to bilo potrebno zemlji u rasulu? Da. Da li je pteterivao ponekad? Jeste. Da li je doprineo da se u Americi izabere Tramp, a u V. Britaniji, Dzonson? Jeste. A zbog čega su Ameri i Britanci naseli na istu priču kao naivni Rusi? Jednostavno, jer je ekonomija tih zemalja bila u katastrofalnom stanju pre nego što su izabrani. A ko su ti koji su doveli ekonomiju u katastrofalno stanje i doveli tri ogromne zemlje na ivicu bankrota (Rusija 1998, US/UK 2009-2017). Npr, u ovom periodu se državni dug USA skoro duplirao, znači država se u prethodnih 200+ godina zadužila tek nešto više nego u tih 8 godina. Rusija bankrotirala, zajedno za Azijom, 1998.godine. UK još gora situacija u datom periodu nego USA. Slično se desilo i u Srbiji, dugovi su drastično porasli za vreme Tadićevog mandata. Dakl, demokrate su, nadam se, nešto naučile iz ovog, a to je da vođenje države zahteva i stručnost, a ne samo dobru volju.
    (Da., ali..., 22. septembar 2019 21:13)

    # Link komentara

  10. Prosecna plata u Rusiji danas je 400 dolara. Postoje africke zemlje sa boljim standardom. Ekonomija Rusije na nivou Meksika i Spanije.
    (ooooooo, 22. septembar 2019 20:17)

    --

    Po zvanicnoj statistici, prosecna ruska plata je 42,413 rublje, odnosno (u zavisnosti od razmenskog kursa), negde oko 670 dolara, dakle omanuo si "samo" 60%. Nacisto sam impresioniran.

    Jedine tri drzave u Africi koje imaju visu prosecnu platu od Rusije su (1) Libija (2) Zambija i (3) Juzna Afrika (uzgred, iste te tri drzave imaju visu prosecnu plati od velike vecine drzava EU). Pa, ako ti se zivi u Libiji, putuj igumane, i ne zaboravi da nam posaljes razglednicu...ako budes uspeo da prezivis snajpere na putu do postanskog sanduceta.
    (DEDA CVETKO, 22. septembar 2019 21:05)

    # Link komentara

  11. Ooooo, aj obaramo ruke. To smiruje.
    (Ju ju, 22. septembar 2019 21:03)

    # Link komentara

  12. Svaki umetnik pogotovo sa kamerom bi trebalo da se rukovodi nekakvim etičkim principima i ugovorima. Znači ako kaže da ne snima, a tajno snima, to je etički prekršaj. To nije kriminal ali ako tom svojom laži prouzrokuje veću štetu od koristi, onda ga mogu/treba i krivično da gone. Toliko.
     (xxoo, 22. septembar 2019 21:02)

    # Link komentara

  13. Inace ostali svetski "lideri" su divni ljudi, porodicni, posteni, demokrate...pih...svi su oni isti slj...
     (Neko, 22. septembar 2019 20:50)

    # Link komentara

  14. Oooooooooo

    400 dolara placa sad, a prije putina je bilo par financijskih kriza kao ona iz 97, par privatizacija i masovna otpustanja s posla, brutalna stopa iseljavanja, jos brutalnija pada nataliteta, eksplozija hiva i narkomanije, vojnici nisu imali ni carape, zemlja se doslovno raspadala i jos je pokradeno sve sto je postojalo. Jel tvoj mozak uopce to moze pojmiti?
    Cilj svakog rata je taj da se jedna zemlja nadje u takvom rasulu. A ovo sve odigralo se dok je bio mir.

    Ukrajina je sama sebi zabila autogol, a sirija je ociscena od glavosjeca te se americki plan o plinovodu koji ce izolirati rusiju nije ostvario.
    Dovoljno je samo poslusati histericno nemocno vristanje liberalnih spodoba sa zapada da bi bilo kristalno jasno da ih je putin brutalno nadigrao. Te 'nece imat sta za jest', te 'novi hitler', te 'rusija ce bankrotirati' ... i iz takve pozicije samo par godina kasnije 'kme kme, putin stoji iza odabira trumpa' :D
    Dominacija
    (Pijani zlotvor, 22. septembar 2019 20:43)

    # Link komentara

  15. @Pijani zlotvor
    Prosecna plata u Rusiji danas je 400 dolara. Postoje africke zemlje sa boljim standardom. Ekonomija Rusije na nivou Meksika i Spanije.
    Kakva bre sila!? Ko njih nesto pita? Ameri im poskidase sve saveznike, a oni ni prstom da mrdnu jer su slabi. Kakva pobeda u Siriji, jesi li normalan ti?! Izgubili su Ukrajinu, a ti lupetas o Siriji!
    Rusija danas ima DUPLO manje aviona nego ‘99, 3 puta manje tenkova nego ‘99.
    NATO je mnogo veci nego ‘99, Rusija je okruzena NATO bazama sa svih strana, i ono malo ruskih saveznika je unisteno... eto to je Putin postigao.
    (ooooooo, 22. septembar 2019 20:17)

    # Link komentara

  16. @Nemo
    SSSR je funkcionisao na principu na kojem funkcionise Rusija, pa znamo kako je prosao.
    (ooooooo, 22. septembar 2019 20:13)

    # Link komentara

  17. @DEDA CVETKO
    Ma sta kazes? Samo njih dvojica opljackali, a ovi ostali koji finansiraju Putina, posteno zaradili? Jel to hoces da kazes? Ta logika pali kod polupismenih rusofila, ne pali kod normalnih ljudi.
    (ooooooo, 22. septembar 2019 20:11)

    # Link komentara

  18. @ironija
    Samo nisi rekao da ti Rusi što dolaze kod nas da žive ne dolaze i da rade. Dolaze majke s decom, a očevi ostaju u Rusiji, rade i šalju pare. Zato i postoje agencije za traženje stanova, a ne posla.
    Inače, razlozi što šalju porodice su razni - lakši život u gradu manjem od Moskve, sklanjanje porodice zbog upletenosti u "biznis" u Rusiji, ulaganje kapitala u nekretnine, planiranje penzije...
     (fbde, 22. septembar 2019 19:54)

    # Link komentara

  19. Alo, nepismeni obitavaoci ovog tamnog vilajeta, pokušajte barem da pročitate tekst,. Ovaj čovek je Rus, lično poznaje Putina, učestvovao je u njegovom dolasku na vlast. Mislim da je malo kompetentniji da priča o Putinu i Rusiji od vas, Vučićevih nepismenih legiona.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (don, 22. septembar 2019 19:30)

    --

    Isto to (Rusi koji su licno poznavali Putina) bili su i Berezovski i Hodorkovski. Ajde, molim te, podseti nas zasto su i kako napustili Rusiju i sa koliko milijardi dolara opljackanih ruskih para.
    (DEDA CVETKO, 22. septembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  20. Razlika izme]u predsednika Srbije i Rusije posle 2000 je totalno dijametralna, sviđalo se to nama ili ne. Dok je Rusija iz dana u dan jačala i vratila se na pijedastal svetske sile Srbija je konstantno tonula a i dalje tone; potajno se nadamo da neće završiti kao Beogradski pašaluk
    (Naprednjaci, 22. septembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  21. hehe, kako je ovo super. Srbi veći Rusi od Rusa. Alo, nepismeni obitavaoci ovog tamnog vilajeta, pokušajte barem da pročitate tekst,. Ovaj čovek je Rus, lično poznaje Putina, učestvovao je u njegovom dolasku na vlast. Mislim da je malo kompetentniji da priča o Putinu i Rusiji od vas, Vučićevih nepismenih legiona.
     (don, 22. septembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  22. Zamislite prozapadnog predsednika Rusije kome se vec u prvom mandatu raspada ogromna drzava na bar 20 novih i krene krljanje i otimacina kao u SFRJ sa svim tim silnim oruzjem kojeg tamo ima. Ne hvala, neka ga za sada.
    (Rotshild, 22. septembar 2019 17:59)

    Da, za sada. Ali dokle? Nije ni Putin večan, zar ne? A ne pokazuje ni najmanji znak da sebi sprema naslednika, što znači da kad Putin PRIRODNO nestane, Rusija će se raspasti jer u tom trnutku neće biti drugog Putina, a nastaće žestoka borba za to mesto?!!!

    Dakle, na kraju jedina Putinova zasluga će biti što je raspad Rusije odgodio do kraja svog života?!!!

    Koliko god Putin ***možda**** bio dobar za Rusiju, za budućnost Rusije nije nikako dobro što njome vlada neprikosnoveni i nezamenljivi pojedinac! Istorija pokazuje da se to nikad ne završava bez teških lomova ako ne postoji sistem koji će obezbediti glatku zamenu!

    Ja bih više voleo da je Putin zaslužan za to što je za života postavio takav SISTEM u Rusiji, da bilo koji pojedinac, ma kako visoko bio, može u svakom trenutku da nestane, ali sistem preživljava i nastavlja da neometano funkcioniše. E, to bi bila prava zasluga po kojoj bi ga vredelo pamtiti, a ne zato što je odgodio katastrofu na 20 ili 30 godina!
    (Maslačak, 22. septembar 2019 19:26)

    # Link komentara

  23. 35 godina zivota u SSSRu i Rusiji i jasno formirano misljenje. Da nije bilo Putina, Rusija bi bila i gladna i zedna i rasparcana u krvavom ratovima sto na jugu, sto u Tatarstanu.
    Putin je podigao, vratio joj dostojanstvo.
    Da li je imao gresaka-da.
    Da li se osilio u poslednje vreme-da.
    Ali i pored toga, Putin je najbolje sto je moglo da se desi Rusiji u datom trenutku.
    Da li je sada trenutak za promenu? Ne, na zalost, jos uvek ne.
     (deda Koja, 22. septembar 2019 19:05)

    # Link komentara

  24. bio je film na tv, medvedev je bio potcinjeni putinu u kgb...
    daleko je rusija od vladavine prava, ali ko kaze da su tajkuni koji su se obogatili pa mu okrenuli ledja (a i koji nisu) to uradili na stetu naroda i drzave, po meni nisu u pravu... sve je to postala prevelika igra...
     (mirko, 22. septembar 2019 18:54)

    # Link komentara

  25. Najbolji politicki sistem kako unutrasnji tako i medjunarodni je sistem u kome postoji "domacin" "gazda" "suveren" kako god zelite da ga nazovete. U tom slucaju nema prolaznih i brzih populistickih resenja, nema dodvoravanja glasacima... Ne govorim o tiraniji i diktaturi. Govorim o politickom pluralizmu u veoma jasnim okvirima, sa veoma cvrstom komntrolom postovanja i veoma ostrim kaznama. Sistem u kome neko vodi racuna o narodu, drzavi, opstem interesu. A ne da bogati vlasnici kapitala biraju predstavnike koji zastupaju njihove interese. Tada bi bilo mnogo manje problema u ekologiji, manje korupcije i sl... Zato Putin uspeva da podize drzavu mnogo brze nego nego sto bi se to desavalo da se menja vladar svakih 5 godina. Naravno svako gresi i greske mogu da budu i velike, ali je bitnije da je namera dobra, da je covek zeli da uradi najbolje sto moze u datim okolnostima. Niko ne vlada sam i bez uticaja i kontrole spoljnjih faktora.
    (Kiza, 22. septembar 2019 18:53)

    # Link komentara

  26. @DEDA CVETKO

    Neka Rusija resava svoje probleme, brine me Srbija....

    Volela bih da se i u Srbiji politicari bave politikom 4, ili max.8 godina, a onda, kao sto kaze Putin u filmu na pocetku svoje vladavine, "OSIM TOGA MORAS DA BUDES SVESTAN DA CES JEDNOG DANA OPET BITI OBIČAN GRADJANIN.U BUDUCNOSTI JA SEBE TAKO VIDIM."

    Zalazem se za zakon koj bi vazio za sve, a narocito predsednika, premijera, pa cak i za poslanike!!!

    Ali vidimo da je Putin promenio misljenje, i vec racuna kako da ostane na vlasti bar jos 10 godina...pa jos 10, pa jos 10....i tako beskrajno....
     (Eh...., 22. septembar 2019 18:42)

    # Link komentara

  27. U Rusiji mora da postoji čvrsta "demokratski" izabrana ruka. Sjedinjene Američke Države i ostatak kompanije samo čekaju i traže da ugrabe priliku i naškode Rusiji na bilo koji način, a i da implementiraju svoje ljude u najviše slojeve države. Ukoliko vlast u Rusiji ne funkcioniše na način na koji danas funkcioniše verovatno bi se celokupna država svela na provinciju.
    (Nemo, 22. septembar 2019 18:42)

    # Link komentara

  28. Putin je u slobodnom padu. Njegovo vreme je isteklo.
    (Nenad, 22. septembar 2019 18:17)

    # Link komentara

  29. putin je ,ispipao' rusiju i uvideo da je to neoblikovano drustvo, nesposobno za otpor... uzeo je sta mu je ponudjeno. umesto rusije stavite srbiju a umesto putina koga hocete.
     (singerrr, 22. septembar 2019 18:14)

    # Link komentara

  30. Svi oni koji pricaju o 'desetljecima na vlasti' nek se zapitaju koliko je angela merkel na celu njemacke.
    Drugo, a jos bitnije za razumijevanje bilo cega: morate procitati solzenjicina 'rusija u provaliji' koja je dostupna na netu, a cita se u dahu.
    Tek nakon toga, shvatit cete da je putin uletio usred sahovske partije s kraljem koji je stijesnjen u kut, 2 konja i 3 pijuna.
    On je pijune pretvorio u kraljice i to je vec nesto drugo.
    Putin je zaustavio rusku propast. Ne znam da li su ljudi svjesni da su rusi 90-ih imali africki standard, da se sve raspadalo, a da je rusija pretvorena u drugorazrednu zemlju.
    A evo, sad opet igraju partiju po svijetu. Pogledajmo siriju. Sta je to nego pobjeda?

    E sad... Da li je moglo bolje? Moglo je, i moralo je. Ali iz perspektive 99 ovo je jack pot.
    (Pijani zlotvor, 22. septembar 2019 18:10)

    # Link komentara

  31. Gde mogu da pogledam film?
    (baki, 22. septembar 2019 18:02)

    # Link komentara

  32. Zamislite prozapadnog predsednika Rusije kome se vec u prvom mandatu raspada ogromna drzava na bar 20 novih i krene krljanje i otimacina kao u SFRJ sa svim tim silnim oruzjem kojeg tamo ima. Ne hvala, neka ga za sada.
    (Rotshild, 22. septembar 2019 17:59)

    # Link komentara

  33. Ma da,kad bi mediji bili slobodni kao u Americi ili Britaniji,Putin ne bi bio na vlasti,ni godinu dana.
     (Mix, 22. septembar 2019 17:51)

    # Link komentara

  34. @Diktator ili ne, čovek je podigao Rusiju na noge iz totalnog haosa u kojem je bila 90-tih dok je vladao "pozitivac" Jeljcin.

    Putin je sve to vreme bio Jeljcinov pomoćnik i uz njegov amin je odabran za naslednika. Zašto se taj "hrabri" Putin nikada nije usprotivio Jeljcinu?
    (Predrag, 22. septembar 2019 17:39)

    # Link komentara

  35. @Joca Šurbart
    Lepo se živi u Rusiji? To si zaključio na osnovu razgovora sa tvoja dva drugara? Toliko se lepo živi da su Rusi počeli da dolaze da žive u Srbiju, iz koje opet Srbi beže. U Novom Sadu postoji čak i agencija koja za Ruse nalazi stanove, kuće, sređuje papire i td. Jedino Srbi još veruju u bajku lepog života u bednoj Rusiji.
     (Ironija, 22. septembar 2019 17:34)

    # Link komentara

  36. Pokazite mi bar jednog istinski demokratskog lidera i ja cu vam pokazati primerak akutnog delirijum tremensa.
    (DEDA CVETKO, 22. septembar 2019 17:29)

    # Link komentara

  37. Diktator ili ne, čovek je podigao Rusiju na noge iz totalnog haosa u kojem je bila 90-tih dok je vladao "pozitivac" Jeljcin. Rusi sami najbolje znaju koliko su im ta vremena bila teška, i samo neko ko se tada obogatio koristeći rupe u zakonu može o njemu da govori loše. E sad, ako neko misli da je zapadna liberalna demokratija jedini ispravni model društvenog uređenja, to je njegov problem. Ruski narod očigledno ne misli tako, i to je vidljivo iz činjenice da Putinova popularnost u poslednjih 15 godina nikad nije pala ispod 65-70%. Koji se to zapadni političar može time pohvaliti? I da, ta istraživanja popularnosti su radile zapadne agencije za istraživanje javnog mnjenja, ne ruske..
    (Mihailo, 22. septembar 2019 16:52)

    # Link komentara

  38. Rusima samo fali demokratija, pa da zavrse ko mi.
    (pohvala ludosti, 22. septembar 2019 16:42)

    # Link komentara

  39. Putin je diktator.
    Rusija će proći gore nego SSSR.
    (Miloš, 22. septembar 2019 16:39)

    # Link komentara

  40. Diktator!
     (CG, 22. septembar 2019 16:34)

    # Link komentara

  41. Cim cujem izraz "ucinkovit", znam da je clanak preuzet iz hrvatskih izvora, cime je kredibilitet izvora i integritet navoda ozbiljno, da ne kazem: tragicno, poljuljan. A i sama cinjenica da je gos'n reziser 20 godina sedeo na skrivenom materijalu i cekao pogodan trenutak za keshiranje, govori, verujem, sama za sebe.
    (DEDA CVETKO, 22. septembar 2019 16:32)

    # Link komentara

  42. Прочитах цео чланак и не видим шта је то скандалозно за Путина. Чланак само пише о мишљењу овог филмаџије, ништа конкретно, ја мислио нешто што је Путин рекао кад је мислио да је камера искључена..

    П.С. Молим бољи превод са овог новокомпонованог језика из бивше Југославије.
     (Неко123, 22. septembar 2019 16:31)

    # Link komentara

  43. Pitam ja moje ruske drugare koji non stop kritikuju "vlast" u Rusiji, kolika vam je plata, a oni tuc-muc. Pitam dalje gde ste putovali u protekloj godini a oni Madrid, Rim, Solun, Srbija (2x), Argentina.
    Kažu oni, da, lepo se živi ali "čurki" (Čečeni i ostali) preplavili Moskvu i Piter, a Grozni sija i trpa se lova Kadirovu.
    - A jel bi vi išli da preobilikuje demokratiju i vlast tamo?
    Ma jok, pusti to, idemo na Tajland sledeći mesec.
    Спасибо, до свидания.
    Пусть поживёт Владимир Владимирович Путин.
    (Joca Šurbat, 22. septembar 2019 16:27)

    # Link komentara

  44. Samo još jedan pamflet sa istom antiputinovskom matricom prežvakanom hiljadu puta...
     (kl, 22. septembar 2019 16:24)

    # Link komentara

  45. U ovoj prici, sva gospoda pomenuta, od Putina, pa preko ovih nevinih liberala, milijardera, pogubnog Gorbacova i jos pogubnijeg Jeljcina,pa sve do ovog novinara, koji pise "iz strasti" su, ne bih se izrazila. U svim zemljama sveta zapravo nista drugacije. Razlike su samo u nijansama i sistemima. Ali kao ljudi, sve je to isto...
    (Trla baba lan, al za debele pare, 22. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  46. Putin je najobicnija diktatorska seljana. Rusi imaju nula politickih sloboda. Al bitno je da ga srbi vole vise nego majku rodjenu.
     (Srbi nisu slobodarski narod. Obozavaju tudje a sebi biraju svoje., 22. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  47. Putin je pomalo je i kao Tito, možeš da se suprotstavljaš režimu, ali nemoj da preteraš, onda partijski su samo direktori, dok su radnici, lekari, nastavnici van partije onda autoputevi, mostovi, elektrane, bolnice, vrtići, kombinacija državnog vlasništva i privatne inicijative- Ima dosta sličnosti.
    (nebitno, 22. septembar 2019 16:19)

    # Link komentara

  48. Saucesce ruskom narodu.
    Zatocen je raznim KGB-ovima jos od 1917.

    Od dolaska Putina na vlast, vise od 6 miliona Rusa je pobeglo iz Rusije.
    (Era, 22. septembar 2019 16:16)

    # Link komentara

  49. Znaci doveo je u red oligarhe? i to mu je mana,jel? saljite ga ovamo pod hitno!
     (ima li ko normalan, 22. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  50. Putin je diktator a Rusi su kao i Srbi kukavice da se usprotive diktaturi.
    (Predrag, 22. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara