1. Podrška za Kurtija.
    (Ono kada je vrhunska sreca uci u Nato, 15. septembar 2019 22:43)

    # Link komentara

  2. Sve teroristi...
    (Dragan, 15. septembar 2019 12:21)

    # Link komentara

  3. Da lome vratove verujem da znaju, ali to neće da pokrene privredu, uglavnom zbog toga što ne postoji. Dole se živi parama koje se šalju iz inostranstva. Vladavina prava je samo floskula jer je vladavina porodica i njima bliskih zakon. Iseljavanje je nemoguće sprečiti. Često pomislim da ovi sa zapada insistiraju na njihovoj državi kako bi proterali šiptare iz svojih država i tako se rešili (delimično) kriminala. Vrlo bi bilo zanimljivo pogledati biračke spiskove i ustanoviti tačan broj glasača. Rezultati bi bili vrlo zanimljivi!
    (Dragan, 15. septembar 2019 09:18)

    # Link komentara

  4. Ljudi im se masovno iseljavaju bezeći od kriminala i bede.Kosovo je sve, samo ne država i oni to sami dobro znaju. To uvidjaju svi, čak i oni koji su po automatizmu priznali nepostojeću državu u strahu od Amera i njihove demokratije. Talas na kome je lebdeo san Albanaca o Kosovu kao državi polako nestaje, znaju oni to dobro a i politika se okreće na drugu stranu, prošao im je trenutak, sami su ga stopirali i isekli granu na kojoj sede.Sad treba samo čekati mudro.
     (vodonoša, 15. septembar 2019 07:44)

    # Link komentara

  5. Tzv. Kosovo puca po šavovima, samo strpljenja, ne žuriti, ne praviti glupe dogovore, ne potpisivati ništa.
     (nesoj, 15. septembar 2019 07:05)

    # Link komentara

  6. Znači prvo popis pa izbori ! Sasvim je normalno da naprave popis stanovništva posle 10 godina . Izgleda da i nije teško !
     (Superhik, 15. septembar 2019 03:13)

    # Link komentara

  7. Na Kosovu nema posla, jer nema privrede, fabrika, stranih firmi. Vlada kriminal, sverc. Finansiraju se i zive iskljucivo od doznaka iz inostranstva. Iseljavanje albanaca je ogromno. Po nezvanicnim podacima ima ih ispod milion, jer u birackom spisku Kosova ima upisano tek nesto vise od 400 hiljada ljudi. Tako da svako ko razume, shvatice zasto ne treba zuriti sa pregovorima i zasto nas toliko pritiskaju da ih sto pre priznamo. Njihova nezavisnost je jedan veliki poraz i oni to sada vide.
     (A sta radi mali Neca, 14. septembar 2019 23:48)

    # Link komentara