1. Neka održe još jedan referendum o izlasku, stim da imaju dva papira, a na drugom je pitanje ako bude izlaska da li za izlazak sa ili bez sporazuma. i gotova stvar.
    Nego pristalice izlaska znaju da drugi put ne bi uspeli da privole narod da zaokruže da izađu iz EU, jer prvi put nisu ni znali šta će to sve značiti za njih.
    (NekoIzMAse, 12. septembar 2019 07:49)

    # Link komentara

  2. Sve dok Bregzit ima podrsku britanske elite, nosilaca plemickih titular i same kraljevske porodice, planovi katastrofe nemaju nikakvog uticaja na javnost. Dzonson je samo marioneta u njihovim rukama, a Bregzit I snovi o Imperiji konacni cilj....Britanija je osnivac Komonvelta, naredice ostalim clanovima da posalju pomoc....
    (hm?, 12. septembar 2019 07:35)

    # Link komentara

  3. vasi rizici su ustvari vasi nteresi zbog kojih i nas pristiskate u taj vrtlog. a mi hranu i ostalo imamo...jedino iz ljubavi da se pivezemo al opet vi volite drugog..a raj drugi...uh u kakvu bezdam svi upadamo kao nema hrane....vreme je da se stvari menjaju iz korena motiku u ruke...
     (biki, 12. septembar 2019 07:29)

    # Link komentara

  4. kamioni će čekati 2 sata na granici? Oooo neeee. Dajte neki SMS da im pomognemo, da primimo izbeglice iz Kembridža?
     (park, 12. septembar 2019 07:22)

    # Link komentara

  5. Tanjug i Rašatudej pišu najgore moguće o drugim zemljama kao da u svojim zemljama cveta med i mleko. Ne želim nikoga da ponižava ali kod nas u Srbiji to nazivamo ciganija.
     (e, 12. septembar 2019 07:11)

    # Link komentara

  6. sami pali sami se ubili. zao mi je naroda koji je bio vrlo neinformisan kad je donosio odluku na referendumu. slagali su ih tad žestoko.
     (n_vaders, 12. septembar 2019 06:40)

    # Link komentara

  7. Welcome
    Britanija će imati privilegije Srbije?
    Čestitamo!
    I njima sledi osveta za izgubljena 2 svetska rata?
    Da li to znači da je lll počeo opet u Evropi?
    (Salamander, 12. septembar 2019 06:11)

    # Link komentara

  8. Ova unija kao komuna, ulaziš srećan pun očekivanja od budućnosti, a ne možeš izaći, zato što te čeka armagedon...
    Dok ne dođe vreme, da komuna završi dramatično.
     (Mediocritical, 12. septembar 2019 05:22)

    # Link komentara

  9. Naši kamioni čekaju po 30 sati na Horgošu zbog iživljavanja mađarskih carinika i policije; kad negde putujemo stojimo na aerodromima u posebnim redovima, za one "ostale", jedemo belosvetsko đubre, nutelu sa manje lešnika, čokoladu sa manje mleka, peremo se šamponima od kojih dobijamo karcinome;I.... Živimo, borimo se! I nikako ne mogu da imam emociju prema pokvarenim i licemernim englezima. Želim im da bar malo žive kao mi jer su jedni od glavnih krivaca što mi živimo ovako!
    (Olja, 12. septembar 2019 01:49)

    # Link komentara

  10. Ovaj dokumenat je procureo u javnost još u avgustu i objavio ga je Sunday Times. Jedina razlika je sto je tada pisalo da je to obican scenario (basic scenario). Sada, kada je vlada primorana da ga objavi, to su promenili u najgori mogući scenario. Takodje su izbacili poglavlje u kome se kaže da dve rafinerije u Kentu mogu da budu ugrožene (smanjena aktivnost) i da rezultat može biti gubitak 2 000 radnih mesta.
    (City Girl, 12. septembar 2019 01:22)

    # Link komentara

  11. Ovo najgori moguci scenario ? Pa poprilicni su optimisti. U najgorem mogucem scenariju ode Skotska (vec su pokusali otici referendumom i u sastavu kraljevine u okviru EU), a u S.Irsku se vracaju neredi. Niti Vels nece to da posmatra. Odnosno, najgori moguci scenario je raspad Velike Britanije. Mozda i zasluzeno...
    (hm, 12. septembar 2019 01:20)

    # Link komentara

  12. Narod je za izlazak iz EU glasao iz ciste zle namere prema drugima. U tom slucaju je i logicno da ce sam sebi ponajvise nauditi. Nema goreg zanata od inata. VB je zemlja kojoj ocajnicki trebaju imigranti, a narod je resio da ih tera. Ono sto sledi ce biti jako ekonomski lose.
    (besna glista, 12. septembar 2019 01:19)

    # Link komentara

  13. ENGLEZI SU VEOMA GLUP NAROD. NAPUSTITI ZAJEDNICU BEZ DOGOVORA DOVODI DO KATASTROFE ZA ENGLEZE A KLAUNA Borisa treba ukloniti
     (erik, 12. septembar 2019 01:15)

    # Link komentara

  14. Ma da. Isto to su predvidjali samo ako na referendumu orodje Bregzit.
    Tako je Srbija prognozirala i za Sloveniju i Hrvatsku. A tek za Crnu Goru sto su prognozirali da ce svi maltene umret od gladi.
    Elita nece da ispostuje referendum i to je. Plase ljude.
     (Zoki, 12. septembar 2019 00:21)

    # Link komentara

  15. Nema brige za UK.Kao i uvek,uradice najbolje za sebe.
    (aca, 12. septembar 2019 00:04)

    # Link komentara