"Pred strane državnike prljav veš se ne iznosi"

Beograd -- Lider DSS Miloš Jovanović ocenio da je deo opozicije pokazao da suštinski ne zna šta je država, iznoseći prilikom posete Makrona domaći prljav veš.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ma toliko ste informisani da znate čak i da predsednik iznosi prljav veš pred strane zvaničnike..pa ovo je zaista smešno da neko i napiše a kamoli poveruje u ovakve gluposti opozicije...
    (Iskra, 18. jul 2019 18:39)

    # Link komentara

  2. Svaka cast za ovu izjavu. Radi se o politickoj i drzavotvornoj emancipaciji, ali nazalost plemenski, nusicevski karakter politickih diletanata u Srbiji uvek joj stoji na putu...
    (Zoran Popovic, 18. jul 2019 15:57)

    # Link komentara

  3. Ne, nego ćemo mi da se pravimo fini i blesavi, kao da prljavog veša uopšte nemamo. A strani državnici će se takođe praviti fini i blesavi, kao da se naš prljav veš uopšte ne vidi i ne sm*di.

    A svi zajedno licemeri...
    (Maslačak, 18. jul 2019 13:43)

    # Link komentara

  4. "Elementarno vaspitanje nalaže da se prljav veš, kada ga ima, iz kuće ne iznosi. Moramo da prekinemo sa tom provincijalnom i slugeranjskom navikom da se strancima žalimo jedni na druge", rekao je Jovanović za dnevni list Blic.


    Gospodin Jovanović je stoprocentno u pravu, ali je zaboravio jednu ,,sitnicu'': svuda u svetu su postojali, postoje i postojaće ljudi koji bi svojoj državi i njenim građanima počinili svaku nepodopštinu samo da bi ostali ili da bi postali vlast i srpska funkcioneri opozicionih stranaka i simpatizeri tih stranaka nisu nikakav izuzetak, niti je izuzetak to što se raduju i najmanjem i najvećem neuspehu političara na vlasti i time i neuspehu svoje domovine - uostalom: uvek je bilo i uvek će biti onih koji ne ljube svoju domovinu i njeno stanovništvo - što znači da gospodin Jovanović nije rekao ništa što već vekovima nije poznato, pa nema potrebe da mudruje.
    (Samosvesna građanka, 18. jul 2019 12:28)

    # Link komentara

  5. tako je ...
     (mika, 18. jul 2019 12:14)

    # Link komentara

  6. pa ocigledno kad se unutrasnji problemi ne mogu da rese na uzajamno zadovoljavajuci nacin (protesti od pet miliona, savamala i ostalo) medjunarodna zajednica mora da se umesa; kako da se resi sistemska korucija i bezakonje evo vec decenijama bez imalo pomaka, mozda nekih kozmetickih ali u glavnom beznacajnih.
    (Josh jedan komentator, 18. jul 2019 11:48)

    # Link komentara

  7. E,baš si našao da u Srbiji tražiš lepo vaspitanje!
     (pc,Niš., 18. jul 2019 11:44)

    # Link komentara

  8. Naravno, treba se ponasati kao i u svojoj kuci!
    (Veca, 18. jul 2019 11:04)

    # Link komentara

  9. Strpljivo i polako treba voditi i pregovore i povlačiti poteze umereno i promišljeno.
    (Jelena, 18. jul 2019 10:59)

    # Link komentara