1. Divno je cuti kako je zenama na ovom strasnom putu. Jedva cekam sledeci!
  (Marija, 20. oktobar 2017 09:13)

  # Link komentara

 2. Divno napisano. Kratko a jednostavno - baš ono što nam je potrebno da se u moru mržnje u javnom govoru uspostavi istina. Ova priča se dešava u Damasku a mogla je u Sarajevu, Kninu, Prištini. Dobro je da se podsetimo da ljudska perspektiva ne sme biti zaboravljena. Izbeglice će uvek biti dobrodošle u Srbiji ne samo zato što smo humaniji od ostalih nego zato što smo izbeglički narod. Čoveku a naročito ženi u nevolji naša vrata moraju biti otvorena.
  (Masa, 18. oktobar 2017 17:55)

  # Link komentara

 3. InfoPark radi prave stvari: i edukaciju devočica, jezici, emancipacija…I vodi računa o glasu onih koji su uglavnom u drugom planu, žena. Kao zajednica moramo da napravimo iskorak u odnosu na migrante i da i kroz direktno upoznavanje podižemo svest o njihovim realnim potrebama i izađemo im u susret dok su sa nama.
  (solidarnost bez granica, 18. oktobar 2017 13:11)

  # Link komentara

 4. Hvala vam na ovoj divnoj inicijativi. Zaista nam nedostaje pravih priča da
  upoznamo naše nove sugrađane, kako bi mogli da razumemo i efikasnije pomognemo. Nekako svi zaboravljamo da su sve priče slične i kada je reč o egzodusu Srba iz Krajine, sa Kosova, Bosne i kada je reč o svakom egzodusu bilo gde.

  Sirija nam je nekako čini mi bila bliža nego neke druge zemlje, sa predivnim ljudima i tim nam je teže što im se događa zlo rata predugo i bez kraja. Željno čekam nastavak i uključivanje drugih autorki.
  (Sirijsko Srpsko prijateljstvo…, 18. oktobar 2017 12:39)

  # Link komentara