Vesti - US Open 2020

"Dobili smo i Cersku bitku i Boj na Mišaru! Oslobađamo Šabac"

Srpska napredna stranka odnela je pobedu na lokalnim izborima u Šapcu, objavio je jutros Gradski odbor te stranke na Tviteru.

Izvor: Tanjug
Podeli
Tanjug, Jaroslav Pap, ilustracija
Tanjug, Jaroslav Pap, ilustracija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu objavio je na svom zvaničnom Tviter nalogu fotografiju kandidata Srpske napredne stranke na lokalnim izborima Aleksandra Pajića, uz poruku "Apsolutna pobeda Srpske napredne stranke u Šapcu".

U Šapcu sinoć nisu saopšteni ni preliminarni rezultati, ali se procenjivalo da su tri najveće liste prešle cenzus i da ulaze u gradsku skupštinu.

To su liste: "Aleksandar Vučić-Za našu decu", "Šabac je naš" Nebojše Zelenovića i "Novi tim za Šabac"- Jelena Milošević.

Jedan od kandidata sa liste "Aleksandar Vučić za našu decu" doktor Branko Vujković objavio na Fejsbuku "Dobili smo i Cersku bitku i Boj na Mišaru! Oslobađamo Šabac".

U većini seoskih mesnih zajednica SNS je odnela pobedu.

Nosilac liste "Šabac je naš" Nebojša Zelenović najavio je da će danas u toku dana uložiti progovor Gradskoj izbornj komisiji i tražiti ponavljanje lokalnih izobra u Šapcu.

"Čestitam svim građanima i građankama što su odlučili da slobodno glasaju, ali deesile su se brojne nepravilnosti.

Naš pravni tim aktivno radi na utrvrđivanju tih nepravilnosti na koje će uložiti žalbu do večeras u 20 časova", istakao je Zelenović na konferenciji za novinare Na pitanje o rezultatima izbora njie imao odgovor. Istakao je da zapisnici u Gradsku izbornu komisiju još pristižu i da će tokom dana ili večeri biti objavljeni konačni rezultati.

U toku ranih jutranjih sati SNS je proglasila pobedu u Šapcu, istakavši da su dobili više od 30.000 glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 63 idi na stranu