Vesti - US Open 2020

Zelena stranka predala izbornu listu GIK u Zrenjaninu koja je listu odobrila

Članovi Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu predali su listu Gradskoj izbornoj komisiji, a kako su danas objavili, lista je odobrena.

Izvor: Beta
Podeli

Biće pod brojem šest.

"Obavezali smo se da ćemo se boriti svim legitimnim sredstvima da Zrenjaninci dišu čist vazduh, uživaju u novim zelenim površinama nastalim pošumljavanjem i rekultivisanjem bivših deponija, da ćemo nastojati da podignemo ekološku kulturu svih naraštaja, odlučni smo da u tim namerama i uspemo, jer štiteći prirodu štitimo sebe i gradimo zdrave temelje za budućnost", rekao je Aleksandar Jankov.

Kako je naveo, plan Zelene stranke u Zrenjaninu jeste da u kampanji građanima ponude konkretna rešenja koja su pripremila stručna lica, da obiđu sva naselja u gradu kao i sva naseljena mesta na teritoriji grada jer ne žele da zapostave ni jednog čoveka kao ni jedan problem koji muči stanovnike grada i okolnih mesta.

"Nikada više ne smemo dozvoliti da projekti bahatih pojedinaca ugrožavaju životnu sredinu grada u kom živimo, nikada više splav na centralnom gradskom jezeru, nikada smrad iz kafilerije, nikada otrov iz slavine", poručili su iz Zelene stranke u Zrenjaninu.

Liste su do sada podneli koalicije Aleksandar Vučić - Za našu decu, koji su to prvi učinili, a zatim i "Socijalistička partija Srbije" (SPS), Jedinstvena Srbija (JS), Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratski Zrenjanin i Metla 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu