Vesti -

Predsednik GO DS Niš podneo ostavku: Idem na lokalne izbore

Predsednik gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo ostavku na tu funkciju i izaciće na predstojeće lokalne izbore u tom gradu

Izvor: Tanjug
Podeli

U okviru grupe građana "Niš moj grad".

Kako je naveo u izjavi za Tanjug razlog za ostavku je to, što i pored više pokušaja, nije uspeo da, kako kaže, promeni odluku rukovodstava DS o bojkotu lokalnih izbora.

" Nisam želeo ranije da o tome govorim u javnosti, poštovao sam odluku moje stranke, ali moj stav se znao od početka", rekao je Stanković.

Njegov stav je, dodaje da republičke izbore treba bojkotovati, iz više kako kaže iz mnogobrojnih razloga, ali na lokalne treba izaci jer se na tiom nivou resavaju životni problemi problemi građana.

On je dodao i da nije ranije učestvovao u kampanji, kako što se spekulisalo u javbnosti već je čekao sednicu Glavnog odbora i odluku o lokalnim izborima.

" S obzirom da ta sednica nije održana i ne zna se kada će, od danes se uključujem u punom kapacitetu u kampanju velike koalicije "Niš je moj grad" koja je na prošlim izborima osvojila drugo mesto, odmah posle SNS.

Na mesto predsednika GO DS Niš imenovan je dosadašnji potpredsednik gradskog odbora Vladimir Domazet .

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke zakazana za 31. maj otkazana je za 21.jun odnosno za dan za dan izbora.

strana 1 od 27 idi na stranu