Esports B92.net

StarCraft 2: Legendarni TaeJa se vraća u Team Liquid!

Nakon više od dve godine kada je napustio StarCraft 2 scenu zbog služenja obaveznog vojnog roka u Južnoj Koreji, jedan od najvećih “gosua” koji je ikada nosio dres Team Liquida, Jun “TaeJa” Jang Seo se vraća tamo gde je napravio svoje najveće uspehe i ponovo oblači dres ovog prestižnog esport tima.

Nikola Savić RUR
Podeli

TaeJa je u avgustu završio vojni rok i odmah se vratio strimovanju StarCraft 2, pa je bilo prirodno i samo pitanje dana kada će ponovo pronaći neki tim, i svi su se potajno nadali da će to upravo biti njegova stara kuća, Team Liqud, što se na kraju i desilo.

Vratio se u tim za koji je nastupao preko četiri godine i za koji je osvojio 11 premijer titula, igrač za koga je vlasnik Liquida rekao da je verovatno najveća kupovina u istoriji ove organizacije kada je 2012. prvi put došao u tim.

Nazgul, osnivač Team Liquida, kaže da je neverovatno ponosan što su uspeli da vrate “Princa Terrana” nazad u redove Liquida i da jedva čeka da vidi kako TaeJa nastupa na sceni u bojama Liquida, što će mu vratiti stare uspomene na zlatna vremena i da se nada da će tim uspeti da maksimalno pomogne da se vrati u staru formu i pokaže da je još uvek jedan od najboljih StarCraft 2 igrača.

Povodom povratka nazad u redove tima, tim Liquida je napisao i specijalni čalanak na njihovom sajtu, koji vam svakako preporučujemo da pročitate ukoliko želite dublje da se uputite u istoriju koju su TaeJa i Liquid zajedno pravili, i možete ga pronaći na ovom linku.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.