Esports B92.net

Demon Hunter stiže u Hearthstone

Blizzard je konačno odreagovao na veliku želju svojih fanova. Po prvi put još od izlaska igra stiže nam nova klasa – Demon Hunter! Uz Demon Huntera stiže još veliki broj promena, najviše za Priesta, a sve to će stići 7. aprila u ekspanziji koja se zove Ashes of Outland.

Predrag Ciganović RUR
Pošaljite komentar
  1. nije poenta kartaske igre da izvuces karte koje ti najvise odgovaraju I da samo igras bez razmisljanja. najbolje igrace odvaja prilagodjavanje na RNG, koja je najbolja opcija kada imas samo "lose" I zasto je to tako. a ono sto niko ne pominje je citanje protivnika, kako protivnikov potez moze da promeni tvoje poteze, da menja tvoj pristup partiji. Zakljuciti sta neko ima u ruci ili sta cuva za koji momenat partije pravi razliku izmedju dobrog igraca I nekog ko je samo skinuo deck sa neta i igra kako pise negde.
     (opet, 22. mart 2020 12:43)

    # Link komentara

  2. A sta ocekuju ovi "kartarosi" da im karte ne budu RNG... pa zar nije to poenta karata? Zaliti se na RNG u takvima je smesno jer su na tome zasnovane. To je ustvari kockarski momenat nankoji su ljudi i navuceni i kad naprave nesto misle da su odlicni a u stvari je 80% RNG ili ti u stvarnom zivoti sreca na kartama.
     (4k4.Dex, 18. mart 2020 17:46)

    # Link komentara

  3. meni je iskreno najmanji problem sto se tice tog hero power.Meni je iskreno naveci problem da igram opet ovo, nenormalni rng stavljen u sve.Neizbalansirane karte, i bs on top of bs mehanike mnogih karti.Pa cak su i battleground unistilinjos vise , a i kad su ga stabili kad se provalilo da nisu svi heroji jefnaki uopste po jacini, a da ne pricam o tome da moras da se molis da ti RNG da dobar izbor karti... ja bih najbise voleo da nam daju opciju da biramo prethodne ekspanzije koju zelimo ds igramo.Eto neka stave 5$ meseno i to je to.HS je mrtva igra...
     (^_^, 18. mart 2020 12:32)

    # Link komentara

  4. Kakva tuga od hero power-a...
     (Flori, 18. mart 2020 01:11)

    # Link komentara