Esports B92.net

Demon Hunter stiže u Hearthstone

Blizzard je konačno odreagovao na veliku želju svojih fanova. Po prvi put još od izlaska igra stiže nam nova klasa – Demon Hunter! Uz Demon Huntera stiže još veliki broj promena, najviše za Priesta, a sve to će stići 7. aprila u ekspanziji koja se zove Ashes of Outland.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Hearhtstone tim se danas javio preko Youtube-a i Twitcha gde smo mogli uživo da gledamo najavu nove ekspanzije. Predstavili su godinu Phoenix-a, koja uvodi novi sistem kod otvaranja paketića. To znači da više nećete imati razloga brinete o kopijama common, rare i epic karata sve dok ne sakupite svaku kartu iz tog kompleta.

Ipak, ono što je najzanimljivije od svih dodataka danas je definitivno Demon Hunter. Njegov Hero Power će koštati samo jednu manu i davaće vam +1 napad, što je slično efektu koji ima Malfurion.

Klasa koja dobija najveće promene u ovom peču je definitivno Priest. 26. marta nekoliko Priest karata će otići u Hall of Fame. Samim tim dolazi i serija novih Priest karata, dok su neke starije dobile manje promene. Što se tiče neutral karta, Leeroy Jenkins, Mountain Giant, Mind Control Tech, Acolyte of Pain i Spellbreaker takođe odlaze u Hall of Fame .

Ranked takođe dobija gomilu noviteta. Više neće biti samo zvezdice i brojevi, već ćemo moći da se penjemo iz Bronze do Diamonda, kao što to uglavnom biva sa Ranked sistemima danas. Svi igrači će svake sezone biti resetovani na bronzu, ali će brže dobijati zvezdice u zavisnosti od prethodnog ranka.

Detaljnu listu svih promena, kao i Demon Hunter karte možete pronaći – OVDE!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.